Detingut el gerent d'un local d'oci per assetjament sexual a una treballadora

L’interessat va trucar al cos per denunciar la treballadora per haver-li propinat una bufetada

Detingut el gerent d'un local d'oci per assetjament sexual a una treballadora

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El gerent d’un local d’oci nocturn del Pas de la Casa va ser detingut la matinada de dissabte per haver comès un presumpte delicte d’assetjament sexual a una de les empleades, a qui hauria “tocat en una part íntima”. La policia va respondre a una trucada d’ell mateix, un resident de 65 anys, que volia denunciar la treballadora per haver-li clavat una bufetada. En arribar, la noia els va explicar que la seva reacció la van produir els presumptes tocaments que li hauria efectuat sense el seu consentiment. També al Pas i en un local d’oci, la policia va controlar una resident de 25 anys que s’estava barallant amb una altra dona. Un cop identificades, aquesta va fer la intenció d’agredir amb un cop de genoll un dels agents. Un cop al vehicle oficial els va seguir insultant.

Dos homes van ser detinguts després de barallar-se en un bar d’Escaldes-Engordany. El primer va amenaçar de mort l’altre i aquest li va propinar un cop de puny a la cara. Un cop arrestats, el primer va injuriar els agents. A la capital van arrestar dos residents, una mare de 48 anys i el seu fill de 18, per un presumpte delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. El fill va trucar a la policia per denunciar una agressió de la mare però després de fer les comprovacions pertinents es va constatar que s’havien agredit mútuament.

Dues persones van ser controlades per haver comès delictes contra el tràfic jurídic. Eren no residents, de 33 i 55 anys, respectivament, que van entregar al departament d’Immigració un certificat de penals fals. A Encamp una resident de 42 anys va injuriar i amenaçar els agents que van respondre a l’avís dels urbans d’Encamp pel comportament de la interessada, a qui havien requisat el vehicle per tenir-lo mal aparcat.

El balanç també recorda els dos detinguts al Pas per l’operació Mitja, als quals van comissar 4.000 paquets de tabac per un valor de 14.700 euros.

tracking