x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Evitant la policia

Un conductor abandona el seu vehicle accidentat a la matinada i es presenta a la tarda a la policia per recuperar-lo. Va donar negatiu per alcoholèmia en haver passat massa hores.
L'accident va passar a la matinada d'ahir i el conductor es va presentar a la policia durant la tarda.

Diverses hores evitant la policia

L'accident va passar a la matinada d'ahir i el conductor es va presentar a la policia durant la tarda.

El vehicle accidentat a la CG-2, ahir al matí.

Diverses hores evitant la policia

El vehicle accidentat a la CG-2, ahir al matí.

Actualitzada 18/02/2019 a les 12:19
La policia, els bombers i els urbans de Canillo van rebre un avís als voltants de les tres de la matinada d’ahir perquè un vehicle havia bolcat a la CG-2, a l’altura de la Traba, entre Canillo i el Tarter. Quan hi van arribar, es van trobar que el conductor havia abandonat el cotxe i havia marxat però s’havia deixat la documentació del vehicle, per tant, ràpidament el van poder identificar. Malgrat sospitar que va fugir per evitar sotmetre’s a un control d’alcoholèmia, va aconseguir passar inadvertit tota la matinada i el matí, i a la tarda va trucar a la policia i es va presentar al departament de circulació per recollir el vehicle i signar els papers amb l’asseguradora. La patrulla que el va acompanyar li va practicar el control d’alcoholèmia però va ser estèril perquè havien passat massa hores i no va donar positiu.
Segons va declarar, es va quedar adormit i per això va patir l’accident però no va aclarir els fets. Tot i així la policia no va poder actuar contra ells encara que té clar que amb aquesta excusa, va aconseguir estalviar-se una sanció important, econòmica i administrativa.
Etiquetes
  • #8 Didac
    (03/03/19 04:02)

    Al carnaval tot shi val 

    Respondre
  • #7 Perjudicat
    (18/02/19 17:16)

    Acccident similar a l'Avda.Miquel Mateu d'Escaldes,un conductor segurament begut va xocar en didecció contrària contra tres vehicles ben estacionats i va fugir,l'endemá la policia el va localitzar i la mateixa història-trampa,resultat dos vehicles sinistre total un d'ells el meu un Jeep amb 90m,Km. quasi com nou,venis de passar la ITV i revissió per l'hivent amb rodes incloses,preu d'aquest trebball 1.200 eur.La companyia el va valorar al preu ARGUS,resultat 3.500 eur,final per 2.300 eur. i aquest Sr.tan campante A el Jeep tenia un valor de mercat de 6.500 eur,.sempre perjudicat el que no res a veure.

    Respondre
  • #6 Anna
    (18/02/19 17:14)

    Bueno, ningú dirà que sort de que no passes res més? Cap víctima acompanyant, algun altre cotxe implicat? O el més important és que l'asseguradora pagui? Quina notícia!

    Respondre
  • #5 pepe
    (18/02/19 14:44)

    Gonzo va dir..
    normal, si te hacen soplar y te la has pegado tu solo, la compañia no te paga, es mas, si tu das positivo pero el q se ha saltado el stop es el otro, q da negativo, el marron te lo comes con patatas aunque tu no tengas la culpa. Ya paso algo asi en BCN una vez, q uno se salto el stop y hubo un muerto, el conductor del vehiculo se esfumo y se presento al dia siguiente dejando al pasajero para q no se le pudiera acusar de denegacion de auxilio, pero evitando el tener q sopla, pq encima de no tienes la culpa, te la cascan por dar positivo. Nos gustara mas o menos la historia, pero es lo q hay.

    Respondre
  • #4 Josep
    (18/02/19 14:34)

    Manel va dir..
    Pués jó, entenc millor l'article del Diári, que aquesta merda de comenteri que fás tú, que vols que t'hi digui!!

    Respondre
  • #3 Manel
    (18/02/19 13:01)

    Deu meu, en aquest article hi han mes i que punts. Existeixen mes paraules a part de la i per construir frases. Hahahaha quin redactor tu

    Respondre
  • #2 Gonzo
    (18/02/19 11:57)

    Un paio llest.

    Respondre
  • #1 Arinsal
    (18/02/19 11:40)

    Cal més crontroles de la policia 24/7días per semana ...aquí a arinsal és el pan de cada día

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts