Demanen presó per amenaçar amb un ganivet la parella i el fill

El fiscal també sol·licita l’expulsió del país per a deu anys del processat

Demanen presó per amenaçar amb un ganivet la parella i el fillFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri fiscal va demanar ahir quinze mesos de presó ferma, a més de l’expulsió del país per a un termini de deu anys, per a l’home acusat d’amenaçar amb un ganivet la parella i el fill menor d’aquesta, que en el moment dels fets tenia dotze anys. Al judici que es va celebrar al Tribunal de Corts no van comparèixer ni l’acusat, a qui la defensa no va poder localitzar, ni les dues víctimes. La fiscalia acusa el processat d’un delicte d’amenaces no condicionals amb arma efectuades a un menor d’edat i davant la seva presència.

L’incident va tenir lloc a Encamp el 16 de juliol del 2017 quan l’home, un no resident de 28 anys, hauria proferit amenaces a la dona i al fill menor, segons el fiscal. Els agents van controlar l’home i van trobar el ganivet amb el qual suposadament es va produir la intimidació. Segons la declaració de la filla de la dona, que la fiscalia va reproduir, va ser el germà qui li va demanar ajuda mitjançant WhatsApp després de produir-se l’incident. Els missatges consten en autes i segons la fiscalia demostren que el menor estava espantat, una actitud que concorda amb la versió que van donar ahir els agents, que es van trobar la dona i els seus dos fills plorant. La fiscalia també va sol·licitar que es tinguessin en compte els missatges relatius a episodis semblants al passat que la dona va enviar a una amiga

La defensa va demanar l’absolució del processat en considerar que no queda provada l’amenaça i que el menor no estava present durant la discussió.

tracking