Detingut un jove de 19 anys per agredir la seva mare

El resident està acusat d'un delicte de violència domèstica i contra la funció pública, en oferir resistència i desobediència greu en el moment de l'arrest

Licitades quatre places de sotsoficial de nivell B4 per a la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dilluns passat un jove resident de 19 anys per haver agredit la seva mare. El noi de la capital va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de violència domèstica i contra la funció publica, el qual hauria ofert resistència i desobediència greu envers els agents en el moment de la detenció, segons informa la policia. Dimecres va haver-hi una altra detenció per violència domèstica a Andorra la Vella, en aquest cas la detinguda va ser una dona resident de 22 anys, la qual hauria llençat un pot metàl·lic al clatell de la parella i l'hauria empès, provocant-li rascades al colze esquerre i genoll dret, en xocar contra el marc de la porta. La policia va detenir la matinada d'ahir un home no resident de 31 anys al Pas de la Casa, després que aquest hagués agredit un altre i li provoqués una ferida a la cella esquerra, per la qual va requerir set punts de sutura. Segons va manifestar l'agredit, el detingut li hauria pegat de manera gratuïta mentre es trobava al carrer.

La setmana passada la policia va detenir també dotze persones per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues, vuit d'aquestes van ser arrestades en controls rutinaris. Els agents van detenir també tretze persones per possessió de drogues, quatre dels quals els van arrestar a la frontera del riu Runer i un altre a la francoandorrana i la resta es van detectar a controls rutinaris.

tracking