infraestructures

Comencen les obres del nou tanatori i de les sales de vetlles d'Escaldes

El termini d’execució per a la realització dels treballs és de tretze mesos

Comencen les obres del nou tanatori i de les sales de vetlles d'EscaldesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballs per a realitzar el nou tanatori i les sales de vetlla a la parròquia d’Escaldes-Engordany es van iniciar el dijous passat. El termini contractual de realització de les obres és de tretze mesos. Va ser a final del mes de desembre passat quan es va fer l’adjudicació del tanatori nacional i sales de vetlla comunals, ubicats al costat de la capella de la clínica Meritxell. Tal com s’assenyala des de Govern, els treballs no haurien d'afectar de manera habitual el trànsit rodat dels carrers dels Escalls i Falgueró, les dues vies entre les quals s’estan fent les obres del nou equipament de la parròquia. Les afectacions al trànsit en aquests dos carrers únicament es podrien produir en ocasions puntuals degut a l’entrada o sortida de maquinària pesada pels treballs.

El comú, conjuntament amb el SAAS, ha reubicat les ambulàncies que fins ara estacionaven en l’espai on s’edificarà la nova infraestructura. A més, s’han establert uns nous circuits per a la descàrrega de mercaderies i accés de les funeràries fins a les actuals dependències del tanatori. Es tindran en compte, també, les possibles afectacions que els treballs d'excavació de les obres poden produir en aquelles activitats del centre que siguin sensibles a les vibracions.

El projecte que s’està construint és l’anomenat Adéu de l'arquitecte Josep Travé, que va ser el guanyador del concurs d'idees, i que inclou la construcció d’una plaça pública. La superfície total construïda serà de 1.372 metres quadrats. L’adjudicació de les obres, mitjançant concurs nacional, va recaure a l’empresa Pidasa per un import de 2,9 milions.

tracking