Inversió

La tercera convocatòria del programa Poctefa està dotada amb 36 milions d'euros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera convocatòria de projectes del programa europeu de cooperació transfronterera entre Espanya, França i Andorra (Poctefa) es va obrir ahir amb una dotació de 35,8 milions d’euros, que aniran destinats a qui vulgui presentar un projecte que tingui impacte en el territori. En aquest sentit, potenciar la investigació, el desenvolupament tecnològic i la innovació està finançat amb 6,8 milions, promoure l’adaptació al canvi climàtic, amb 6,5 milions, o promoure la inclusió social i lluitar contra la pobresa i la discriminació, amb 3,7 milions més.

Els interessats a presentar la seva candidatura podran fer-ho fins al 15 d’abril a les 14.00 hores. Està previst que sigui al mes d’octubre quan es doni a conèixer la llista de projectes seleccionats.

El programa Poctefa té com a objectiu promoure i cofi­nançar projectes de cooperació realitzats per agents socioeconòmics de les zones transfrontereres. Va ser aprovat el 19 de maig del 2015 per la Comissió Europea i des d’aleshores ja s’han desenvolupat 120 projectes de les dues convocatòries anteriors, amb un total de 142,4 milions del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder).

tracking