Investiguen un batlle per licitar en una subhasta

Hauria tancat la fallida de l’empresa constructora que n’era propietària

Investiguen un batlle per licitar en una subhasta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els inspectors de l’administració de Justícia han iniciat una investigació contra un batlle a demanda del Consell Superior de la Justícia. Segons ha pogut saber el Diari, el batlle hauria participat en una subhasta d’habitatges d’una empresa constructora de la qual hauria instruït la fallida. Amb la posada en funcionament de la figura del saig, el batlle l’hauria tancat i hauria arxivat la causa. El propietari dels habitatges va passar a ser un banc que va instar un dels tres saig a executar la subhasta dels habitatges.

La primera subhasta va quedar deserta, ja que no es va presentar cap licitant. Va a ser a la segona, que tenia una quitança del 50%, a la qual s’hauria presentat el batlle ara investigat. Tot i que no s’està investigant el saig al qual es va derivar la fallida, sorprèn el fet que no posés cap impediment a la participació del batlle en la subhasta dels habitatges.

Així doncs, els inspectors de justícia estan investigant l’actuació del batlle que podria acabar amb l’obertura d’un expedient administratiu per la seva actuació. En tot cas, no s’estaria parlant de cap delicte i en el pitjor dels casos per al jurista, la situació podria acabar amb una falta administrativa disciplinària contra el batlle.

tracking