x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Gili i Magallón són el tiquet electoral PS-L'A a Escaldes

El director dels Serradells haurà de deixar el comú per presentar-s’hi
La candidatura PS-Liberals serà Rosa Gili-Marc Magallón.

Gili i Magallón són el tiquet electoral S-L'A a Escaldes

La candidatura PS-Liberals serà Rosa Gili-Marc Magallón.

Actualitzada 07/02/2019 a les 12:22
Socialdemòcrates i liberals han optat per dos candidats amb experiència política per intentar el difícil repte de la territorial d’Escaldes. Gili, especialment, té una llarga trajectòria política al Consell General, mentre que Magallón és, a efectes pràctics, el líder dels liberals d’Escaldes. Es tracta d’una aposta forta tenint en compte que la parròquia escaldenca es pot considerar un dels principals, juntament amb Canillo, feus dels demòcrates i on la candidatura que encapçalarà Xavier Espot, també escaldenc, és favorita per obtenir els dos consellers territorials.
Rosa Gili, professora nascuda el 1972, ha estat elegida les tres últimes eleccions consellera general, tot i que les dues últimes ocupava el segon lloc de la llista nacional del Partit Socialdemòcrata. Estava en segon lloc tant amb Jaume Bartumeu el 2011 com amb Pere López el 2015. Gili torna així a la circumscripció ter­ritorial en la qual va ser escollida a les eleccions del 2009 quan compartia tiquet amb Jordi Font. En la seva etapa parlamentària ha ocupat múltiples càrrecs al Consell General i ha presidit comissions legislatives com la d’Educació o la de Política Territorial i Urbanisme.

Marc Magallón, germà de l’ex-cònsol liberal Lydia Magallón, és llicenciat en ciències i tècniques de les activitats físiques i esportives. Va néixer a Escaldes-Engordany el 2 de febrer del 1968 i té una filla. Va ser escollit conseller comunal de Liberals d’Andorra + Independents per a Escaldes-Engordany a les eleccions comunals del 2015. Com a conseller de la minoria participa en les comissions d’Urbanisme, de Recursos Humans, de Compres, de Serveis i Manteniment, de Circulació, d’Esports, de Finances, de Medi Ambient, de Promoció Econòmica i d’Administració. Fins al 2015 no havia tingut cap paper a primera línia política.
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts