Acció humanitària

La targeta solidària de MoraBanc recapta 110.477 euros

Els beneficis es destinaran a 18 entitats benèfiques del país, com l'Escola de Meritxell, Unicef, Càritas o AINA

La directora general adjunta de MoraBanc, Gisela Villagordo, i la presidenta del Patronat de les Dames de Meritxell, Cristina CerquedaMoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MoraBanc destinarà un total de 110.477 euros a 18 entitats benèfiques del país, que van participar en el programa de les targetes solidàries en 2018. Entre les organitzacions beneficiàries del recapte destaquen l'Escola Nostra Senyora de Meritxell amb 13.036 euros, Unicef amb 11.566, Càritas amb 9.899 i AINA amb 8.899. Els diners de la targeta solidària provenen dels clients que participen en aquest projecte mitjançant donatius i arrodoniments de les compres, els usuaris són els que escullen a quina entitat o entitats destinar els diners. El funcionament del programa consisteix que per cada compra efectuada amb la targeta, s'aporten els cèntims que manquen fins a arrodonir l'importa al dècim o euro superior, el banc és qui s'encarrega de doblar els donatius i els arrodoniments de les compres.

L'entitat bancària també destinarà part dels beneficis a La Gavernera, Infants del món, Mans Unides, Fundació Clara Rabassa, Fundació IBO, Hi arribarem, Cooperand, Associació MGG, Fundació Privada Tutelar, Bomosa, ADA, Creu Roja i Autea. Les dues últimes han entrat en el programa durant el segon semestre del 2018. La llista d'entitats participants en la targeta solidària de 2019 s'amplia fins a les 19, amb l'entrada al programa del patronat de les Dames de Meritxell. Des del 2010, quan MoraBanc va posar en marxa el programa, s'han recollit 947.331 euros.

tracking