Sanitat

La unitat de maternoinfantil de l'Hospital implica els pares en l'atenció als nens

El centre ha pintat el passadís i les habitacions, ha incorporat vinils amb motius infantils, i ha afegit un cotxe teledirigit que conduirà els menors des de l'habitació fins a quiròfan

La unitat de maternoinfantil de l'Hospital implica els pares en l'atenció als nensFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La unitat de maternoinfantil de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell ha presentat aquest matí la nova imatge de l'àrea, que té com a objectiu fer una estada més agradable als nens ingressats i impulsar una nova filosofia de treball dins la unitat,tal comha declarat Josep Estrada, cap de pediatria i neonatologia del centre. En aquest sentit, les famílies seranpartícipsen diverses accions amb el menor, com la d'acompanyar-lo des de l'habitació fins al quiròfan. A partir d'ara, aquest trajecte es realitzarà amb un cotxe teledirigit on l'infant podran anar dins i, guiat pels seus pares, podrà gaudir d'un moment més amable. El cotxe és un regal de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), ja que enguany compleix 25 anys i ha volgut fer aquesta iniciativasolidàriaper celebrar-ho, segons ha explicat el president de laFAF,VictorSantos.

Aquest canvi d'imatge forma part del projecte que l'Hospital de Nostra Senyora de Meritxell té amb l'Hospital Sant Joan deDeui que es basaa adequar l'espai de la unitat de maternoinfantil en un entorn més agradable. El passadís de la unitat i les habitacions s'han pintat de nou i s'hi han afegitvinilsde flors, estrelles, i altres motius infantils.

tracking