Detingut un turista per destrossar un cotxe de la policia al Pas de la Casa

El vehicle oficial, estacionat en un carrer del Pas de la Casa quan van succeir els fets, va patir danys valorats en 2.225 euros

Imatge del Pas de la Casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dimarts de la setmana passada al Pas de la Casa un no resident de 32 anys per les destrosses que presumptament va ocasionar en un cotxe oficial del cos d’ordre. El vehicle estava estacionat en un carrer del nucli encampadà i quan els agents que l’estaven utilitzant van tornar-hi per seguir patrullant després d’una intervenció van constatar els importants danys que patia: tenia trencat un retrovisor, danys al capó, la porta del conductor estava enfonsada per un cop de peu i s’havia buidat a sobre del cotxe un cubell que contenia cendres. El cost de reparació de tots els desperfectes ascendeix a 2.225 euros. Segons va assenyalar la policia, la investigació va permetre la identificació del presumpte responsable i la seva detenció a les 4.45 hores de la matinada. L’home, segons van indicar, no havia tingut cap incident previ amb la patrulla.

També per danys –en aquest cas a la porta d’entrada d’un centre comercial– va ser detingut un jove resident de 20 anys la matinada de diumenge a la parròquia d’Escaldes. La policia va ser alertada que el jove estava donant cops de peu i i intentava forçar la porta d’entrada de l’establiment. En arribar els agents el noi ja havia estat controlat per dos agents de seguretat. Havia trencat i desencaixat de la guia una porta cor­redissa de vidre.

D’altra banda, durant la setmana el cos d’ordre va detenir un home resident de 62 anys per agredir la filla, i una parella també de residents i de 28 i 25 anys per una agressió mútua. Finalment, un no resident de 29 anys va ser arrestat per resistir-se i injuriar agents de policia. Els fets van passar al Pas i la mateixa nit de la detenció per les destrosses al cotxe de policia. En aquest cas, la patrulla va intervenir alertada que el detingut, begut i molt agressiu, estava causant aldarulls a la via pública. El control dels agents, segons va especificar la policia, va provocar una reacció “desproporcionada” de l’arrestat envers els efectius del cos d’ordre.

Drogues i alcohol

La policia va practicar tres detencions a la duana del riu Runer a no residents que intentaven entrar al país amb petites quantitats d’estupefaents. La quarta detenció per un delicte contra la salut pública va ser en un aparcament de Soldeu. L’arrestat va ser un resident de 24 anys que duia a sobre 0,8 grams de metamfetamina.

Finalment, el cos d’ordre va detenir quatre conductors per circular superant el límit d’alcoholèmia permès. Un dels arrestats, un home no resident de 54 anys, també va donar positiu en la prova detecció de droga de cocaïna, cànnabis i amfetamina.

Cop antidroga contra un punt de venda al Pas de la Casa

tracking