x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Pensió després de la mort

El Tribunal Superior de Justícia ha decidit estimar el recurs d’apel·lació que va fer una dona a la qual se li havia negat la pensió de jubilació del seu home perquè aquest estava ingressat a l’hospital en el moment de reclamar-la i va morir abans de poder fer-ho.
Els dies que un home va passar ingressat a l’hospital abans de morir van ser determinants perquè la seva parella no pogués cobrar la seva pensió de jubilació. La Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) li la va negar perquè entén que aquesta no és transferible i, tot i que la dona era l’hereva legítima, havia de ser l’home qui demanés la seva pròpia pensió. El problema en aquest cas és que aquest estava ingressat a l’hospital en el moment que va complir 65 anys, és a dir, quan va adquirir el dret a demanar la prestació econòmica, i
  • #5 Cristina
    (05/02/19 10:43)

    Juanito va dir..
    Estic completament d'acord amb tu, recordant a més a més, que també paguem les despeses judicials i els advocats de la part de la CASS/GOVERN, ja que tots son diners i empleats públic i parapúblics, tot pagat pels ciutadans. Voldria saber quants diners destinem els ciutadans en pagar, a part dels pleits personals, les malapraxis de les entitats de l'estat. Segur que es una bojeria. Convido a algun partit a que s'assabenti d'això i ho faci públic, per tot això, entre moltres altres, no hi ha manera que es crei la llei de responsabilitat política, i SEMPRE, la responsabilitat esdevingui dels ciutadans. 

    Respondre
  • #4 Toni
    (04/02/19 10:14)

    Que estem al costat dels ciutadans o en contra?

    Respondre
  • #3 angie
    (04/02/19 10:11)

    No hauria de dir q m'en alegro..per q es de justicia el d'aquesta Sra..però Síii..M'EN ALEGRO q la CASS reconegui, alguna vegada els seus propis errors humans, ètics i morals.
    I que ha passat amb la Sra. q s'ha quedat vidua,sense estar casada,però si amb papers notarials i q se li denega la pensió de viudetat? ALGU HA MOGUT UN DIT PER ELLA??? Si us plau, agraïria cap informació!!!

    Respondre
  • #2 Juanito
    (04/02/19 09:49)

    M agrada com en aquest pais el govern, cass, organismes publics et fan injusticia cada dia i ves tu despres als tribunals, gasta els diners i el temps per corregir la injusticia.. I als q te la fan, no li passa maaai pero mai res. O et menjes la injusticia, o et barralles en tribunals anys i anys.. I els causadors... Viuen tranquilets rient-se de tu...

    Respondre
  • #1 justícia
    (04/02/19 09:10)

    Pobra dona, a més del patiment per malaltia i mort del marit, ha de fer el periple per la Justícia fins a segona instància, per a què li pagui la CASS el que hauria d'haver-li atorgat al que hi te Dret.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts