Política

El Consell General quedarà dissolt el 19 de febrer

Mònica Bonell anuncia que el límit per presentar les llistes electorals serà el dimecres 27 i que el 24 de març al migdia començarà la campanya electoral

El Consell General quedarà dissolt el 19 de febrerFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La reunió de la junta de presidents ha fixat avui el calendari per a les properes eleccions que comença amb la dissolució del Consell General el dimarts 19 de febrer, segons ha explicat la subsíndica Mònica Bonell. El termini límit per presentar les llistes electorals serà el dimecres 27 de febrer al migdia, la campanya per als comicis s'iniciarà el diumenge 24 de març i el 7 d'abril els ciutadans estaran convocats a les urnes, tal com s'havia anunciat, per elegir els nous membres del parlament.

La tasca dels actuals consellers inclou encara la sessió per aprovar el pressupost que està prevista per a divendres 15 de febrer i que segons ha assenyalat Bonell molt probablement es prorrogui l'endemà, dissabte 16 de febrer. La subsíndica ha indicat que la previsió és aprovar gairebé totes les lleis que s'estan treballant ara al Consell General i que pot ser que "dues o tres" quedin pendents i no arribin a passar pel ple.

tracking