Detingut un turista per destrossar un cotxe de la policia al Pas

Els agents també van arrestar un home de 62 anys com a presumpte autor d'una agressió a la seva filla

Detingut un turista per destrossar un cotxe de la policia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un home no resident de 32 anys, la setmana passada al Pas de la Casa, com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni, després de destrossar un vehicle oficial del cos, segons informa l'últim balanç del cos de policia d'Andorra. El detingut va trencar un retrovisor, va provocar danys al capó i a la porta del conductor per puntades de peu i va buidar per sobre el vehicle el contingut d'un cubell que contenia cendres. Els danys provocats tenen un valor de 2.225 euros.

La patrulla també va arrestar un home de 62 anys al Pas de la Casa com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic, per haver agredir a la seva filla durant la matinada del 3 de febrer.

Segons informa també el balanç, els agents van detectar, fins a tres ocasions, homes en possessió de cocaïna i haxix a la frontera del riu Runer (el primer amb 0,5 grams de cocaïna i 5,5 de haxix, el segon amb 0,5 grams de cocaïna i 5 de haxix i l'altre amb 1 de cocaïna i 2 de haxix).

La policia va aturar en un control rutinari un home no resident de 54 anys amb una taxa de 1,44g/l i positiu en tòxics en saliva (cocaïna, cànnabis i amfetamina) per delictes contra la seguretat del trànsit. S'hi suma un altre home de 40 anys amb una taxa de 1,97g/l.

tracking