x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Reportatge

Fúria al volant

Quan el conductor del Jeep va tocar la botzina, jo també la vaig tocar perquè pensava que em coneixia”.
Quan el conductor del Jeep va tocar la botzina, jo també la vaig tocar perquè pensava que em coneixia”. D’aquesta manera tan simple va veure la situació que va generar la baralla un dels acusats del judici que es va celebrar dijous passat al Tribunal de Corts. Els dos processats, de nacionalitat portuguesa, van ser acusats del delicte de lesions doloses en considerar, el ministeri fiscal, que un dels processats va colpejar la víctima mentre l’altre el retenia davant la mirada de les seves respectives parelles i els seus fills i filles menors. El fiscal demana 12 mesos de presó
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts