TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Reportatge

Fúria al volant

Quan el conductor del Jeep va tocar la botzina, jo també la vaig tocar perquè pensava que em coneixia”.

Fúria al volantFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan el conductor del Jeep va tocar la botzina, jo també la vaig tocar perquè pensava que em coneixia”. D’aquesta manera tan simple va veure la situació que va generar la baralla un dels acusats del judici que es va celebrar dijous passat al Tribunal de Corts. Els dos processats, de nacionalitat portuguesa, van ser acusats del delicte de lesions doloses en considerar, el ministeri fiscal, que un dels processats va colpejar la víctima mentre l’altre el retenia davant la mirada de les seves respectives parelles i els seus fills i filles menors. El fiscal demana 12 mesos de presó condicional per a cadascun dels dos.

Tot va ocòrrer el 3 de juliol de 2016, al pàrquing del mirador del Roc del Quer. Un Volkswagen Golf blanc i un Mercedes vermell, on viatjaven els acusats i les seves families, pujaven la carretera del Coll d’Ordino. L’objectiu era arribar al mirador. “El voliem anar a veure perque feia poc que l’havien obert”, va explicar un dels acusats. Durant el seu camí, però, el conductor que anava davant es va trobar amb un Jeep de color gris i el va avançar. El segon cotxe va seguir la mateixa trajectòria i es van posar els dos davant. L’avançament va ser, segons els acusats, un avançament correcte, normal. Segons la víctima, van fer un avançament perillós, en un revolt, que va estar a punt de provocar un accident i que, a més, “de poc que no atropella una persona que estava a la vorera”. Va ser llavors quan, a mode de queixa, la víctima els va fer sonar el clàxon insistentment però els conductors que van fer l’avançament es van limitar a respondre amb la botzina. En creure que potser es coneixien, els cotxes es van aturar uns metres davant per veure de qui es tractava, però en lloc de veure una cara coneguda, van veure dues persones queixant-se amb els braços airadament. Els tres cotxes van seguir el seu camí, amb aparent normalitat fins al pàrquing del mirador. Un cop allà, els acusats manifesten que la víctima, de nacionalitat xilena, va baixar del cotxe enfurismat i que només es van produir empentes. La víctima manifesta que els dos acusats es van apropar al seu cotxe i van intentar colpejar-lo amb cops de puny. Un d’ells li va trencar un dit en intentar cobrir-se. La defensa demana l’absolució dels dos processats.

tracking