El jove atropellat a la capital, ingressat a l'UCI de l'hospital de Sant de Pau

Els metges decidiran avui si fa falta que l’operin a causa del traumatisme cranioencefàlic

El jove atropellat a la capital, ingressat a l'UCI de l'hospital de Sant de PauFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jove que va ser atropellat la tarda del passat dimecres a l’avinguda Consell d’Europa, a Andorra la Vella, continua ingressat en estat greu a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital de Sant Pau de Barcelona, on durant el dia d’ahir se li van realitzar diverses proves per determinar la gravetat de les lesions, segons van informar des del centrè mèdic català. El ferit, un resident de vint anys, va patir un traumatisme cranioencefàlic després de ser atropellat per un taxi, un Dacia Lodgy amb matrícula andor­rana, mentre creuava un pas de vianants amb el semàfor en color vermell, segons van afirmar fonts policials.

El jove va ser atès al lloc dels fets, que van passar a les 19.17 hores, i a continuació va ser traslladat ràpidament a l’hospital Nostra Se­nyora de Meritxell, on el personal sanitari va avaluar el seu estat. Després de comprovar la gravetat del traumatisme cranioencefàlic que va patir, es va determinar el seu trasllat a Barcelona. El fet que l’accidentat no portés cap tipus de documentació a sobre va dificultar la gestió per dur a terme el trasllat en helicòpter a la capital catalana, però finalment es va produir pels volts de les deu de la nit.

Ara, amb els resultats de les proves, els metges de l’hospital de Sant Pau valoraran si el jove necessita una intervenció amb cirurgia pel fort traumatisme que va patir al cap. En el moment que es va produir l’accident, els efectius que es van traslladar al lloc dels fets van aturar la circulació de l’avinguda, però tal com asseguren fonts policials, no es va produir cap retenció destacable ni problemes greus de circulació tant a l’avinguda com als voltants.

tracking