Política

Amadeu Rossell es presentarà a la llista dels liberals a les eleccions

El polític massanenc no concreta si anirà a la circumscripció nacional o a la parroquial

Amadeu Rossell es presentarà a la llista dels liberals a les eleccions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amadeu Rossell ha decidit fer el pas per anar a les llistes de Liberals (L’A) a les eleccions del 7 d’abril. En un comunicat, el partit blau va informar ahir que Rossell va decidir deixar la secretaria general de la formació per dedicar-se a la cursa electoral del partit, que als comicis estarà liderat per Jordi Gallardo. Es desconeix, però, si Rossell aniria a la llista nacional o a la parroquial de la Massana, que estarà liderada per Judith Pallarés. La disputa pels dos consellers en joc a la circumscripció massanenca es preveu ajustada entre els blaus, DA i la tercera via de Pintat.

Rossell va anunciar la decisió de concórrer a les eleccions generals dimarts passat a la nit, a la reunió que l’executiva liberal va celebrar a la seu del partit. L’anunci de Rossell va comptar amb l’aval de la cúpula de la formació, que també va acordar que a partir d’ara l’actual secretari d’organització, Gerard Estrella, també assumirà les funcions de secretari general interí durant els pròxims mesos.

Rossell va justificar la decisió de deixar el càrrec del partit per centrar-se en la preparació de les llistes. “Per tal de focalitzar tots els meus esforços, dedicació i energia en la cursa electoral és del tot necessari que deixi de ser secretari general”, va manifestar Rossell, que es va mostrar “satisfet” i “agraït” per haver ocupat el càrrec de secretari general de la formació des del 2015. Sobre la decisió d’estar a les llistes, Rossell va sub­ratllar que “és el moment de fer aquest pas, de treballar per aconseguir el canvi que el país necessita i lluitar per una Andorra millor”.

tracking