Tres detencions per violència de gènere la darrera setmana

Un dels arrestats amenaça amb ganivets l’exdona davant la filla menor

Tres detinguts per violència domèstica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir tres homes la setmana passada per agredir les parelles o exparelles. En un dels casos, succeït divendres passat en un domicili d’Encamp, l’ar­restat va amenaçar l’exdona esgrimint tres ganivets de cuina en presència de la filla comuna, menor d’edat. Els agents del cos d’ordre van arrestar l’agressor, resident de 41 anys, per un delicte contra la llibertat en l’àmbit domèstic i contra la seguretat col·lectiva. També per agressions masclistes van ser controlats un no resident de 26 anys la matinada de dilluns de la setmana passada, a la Massana, i un resident de 33 diumenge a la nit. Aquest darrer, segons va explicar la policia, va donar un cop a la cara de la seva dona. Els fets van succeir a la capital.

Estupefaents i alcoholèmies

La policia també va detenir la setmana passada set persones per presumptes delictes contra la salut pública. A les ja explicades d’un resident temporer de 34 anys al qual se li van comissar sis quilos d’haixix i marihuana i tres homes residents als quals se’ls van incautar 700 grams d’haixix, se n’han d’afegir tres més, totes a la duana del riu Runer i a no residents que accedien al Principat amb petites quantitats d’estupefaent (quatre pastilles d’amfetamina, 0,9 grams de cocaïna i 0,4 grams de cocaïna, respectivament). El darrer, de 40 anys, va ser arrestat pels 0,4 grams de cocaïna i per un delicte contra la seguretat en el trànsit, ja que conduïa en estat d’embriaguesa (va donar una taxa d’1,32 grams per litre de sang).

El cos d’ordre va controlar nou persones més per circular superant la taxa d’alcoholèmia permesa. Dos van protagonitzar un accident de danys materials.

MÉS

CREBANT

DOS DETINGUTS PER CONDUIR TOT I TENIR EL PERMÍS SUSPÈS

La policia va detenir dos homes, residents de 45 i de 21 anys, respectivament, per conduir malgrat tenir el permís suspès per decisió judicial. Els dos van ser arrestats per un delicte contra l’administració de justícia.

CONTRA LA POLICIA

CONTROL PER RESISTIR-SE I INJURIAR ELS AGENTS

Una altra de les detencions de la setmana va ser la d’una dona resident de 45 anys per injuriar i resistir-se als agents de policia. Els fets van succeir en un domicili particular d’Andorra la Vella dijous passat.

tracking