x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Succesos

Detinguts tres residents amb 700 grams d'haixix

El primer arrest es va fer a la duana amb l’ajuda d’un gos ensinistrat i la resta, al pis d’Encamp
La policia va notificar ahir la detenció de tres persones residents, la setmana passada, acusades d’haver comès un presumpte delicte contra la salut pública al descobrir-los en possessió de 700 grams d’haixix i amb “residus” d’altres substàncies estupefaents al seu pis d’Encamp. L’origen de la investigació arrenca quan, dimarts passat, el servei de policia va aturar un resident de 31 anys a la frontera del riu Runer quan intentava entrar al país, per realitzar-li un control de documentació i d’estupefaents. Amb l’ajuda d’un gos ensinistrat, es va descobrir que havia amagat una important quantitat d’haixix a sota del seu seient,
  • #11 Ciutadana
    (28/01/19 17:28)

  • #10 Linx
    (28/01/19 15:59)

    El partit polític que reguli el consum de cànnabis guanyarà de carrer les eleccions. En fuma molta gent i n'estic convençut que la policia ho sap. Per cert, el cos de policia fa la seva feina i la fa molt bé, el problema son les lleis que, crec, no estan actualitzades. És el què penso.

    Respondre
  • #9 Altres drogues legals
    (28/01/19 13:00)

    Per acció o omissió, l'Estat és responsable de milers de morts, accidents i conductes relacionades amb el consum d'alcohol i tabac que tributen en impóstos.

    Respondre
  • #8 Pepe
    (28/01/19 12:46)

    Ja n'hi han de polices a les pistes, però es passen el dia esquiant, baixant a tot drap. Es passessin més temps a les terrasses i no precisament prenent un café

    Respondre
  • #7 Jordi Brau
    (28/01/19 11:19)

    I en canvi aplaudim que anar a esquiar sigui la excusa per foter-se una festa a base de combinats i cava... el problema de les pistes es l'alcohol, droga per cert, més perillosa que el cannabis segons la OMS. No sóc consumidor de cap droga però em mata la hipocresia d'una societat que veu bé i promou el consum de tabac i alcohol i ho fa com a sostent econòmic. Prohibim l'alcohol també!

    Respondre
  • #6 Joan
    (28/01/19 11:10)

    Les polítiques de repressió actuals no estan reduint la demanda, ni el subministrament de drogues il·legals, sinó tot el contrari, el nostre Govern hauria allunyar-se d'una guerra repressiva contra les drogues que ha fracassat demostradament i considerar la implementació d'uns mercats regulats per a la venda legal de drogues com ho a fet Canadà.

    Respondre
  • #5 On és la policía?
    (28/01/19 11:01)

    Vaig amb moto per Andorra, és increïble la quantitat de cotxes que emanen olor de cànnabis a través dels seus finestretes .... el mateix passa a la porta dels col·legis, en una vergonya, fa només 20 anys els drogodependents baixaven a la Seu d'Urgell a fumar, ara ho fan a Andorra amb tota impunitat.

    Respondre
  • #4 Ciutadana
    (28/01/19 10:23)

    El problema es que la policía fa la seva tasca, petó la justícia no. És lenta i tal com entren surten. A més d'una perillosa banalització per part de molta ciutadania i, tractant-se de drogues no hi ha res de "tou" unes porten a altres, i si o si tenen efectes Perversos cerebrals.

    Respondre
  • #3 PORROS I MÉS PORROS
    (28/01/19 10:15)

    FA va dir..
    Doncs si FA, desgraciadamant és així, ahir vaig estar a Grau Roig i em vaig passar el dia olorant a PORRO. s'haurien d'endurir les penes o sancions als consumidors, per què és vergonyòs anar amb els teus fills a esquiar i veure fumetas a tort i a dret, amb el perill que suposa després aquest fumeta baixant per les pistes a tota bufa.

    Respondre
  • #2 FA
    (28/01/19 09:43)

    El que haurien de controlar son les drogues que circulen a les pistes d'esqui ! Hi han olors que no son de tabac !!! O bé s'importen les drogues, o bé, es compren aquí ! Això vol dir que hi han probablement xarxes  ! Hi ha un lector que signa PORROS que ha denunciat aquesta situació. S'hauria de prendre en compte ! 

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts