Localitzen a Oliana una noia desapareguda a Sant Julià

La jove va fer autoestop i va arribar fins al Centre d’Atenció Primària

Localitzen a Oliana una noia desapareguda a Sant JuliàAjuntament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van localitzar a Oliana, ahir a la tarda, una usuària de l’escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, de 35 anys, de la qual els seus pares havien denunciat la desaparició feia poques hores. Segons van explicar fonts policials, una veïna del poble la va veure esperant a la carretera mentre feia autoestop “i semblava una mica desorientada”, va afirmar. Després de conversar uns minuts, la va acompanyar al centre d’assistència primària (CAP), des d’on van avisar el cos policial i també els seus familiars.

Els pares de la noia van denunciar la seva desaparició al voltant de les 10 del matí, tot i que van afirmar que ja l’estaven buscant des de les vuit. Ràpidament es va fer una batuda al voltant del seu domicili en què van participar diversos agents de policia, personal civil de la parròquia i bombers amb efectius del grup de muntanya i del grup caní, però no van tenir èxit, en part perquè els pares no van saber donar una descripció de la roba que portava la seva filla.

El radi de recerca es va ampliar a la muntanya però veient que no la trobaven, van decidir alertar els Mossos d’Esquadra per si havia aconseguit baixar fins a Catalunya. Poques hores després, el cos català va rebre la trucada del CAP, des d’on els avisaven que la noia es trobava allà. Aleshores, van avisar els seus familiars i cap a les 16.00 hores, va baixar el seu pare per recollir-la i portar-la a casa.

La policia creu que es va escapar de casa i va trobar un vehicle que la va baixar fins a Oliana, des d’on volia seguir baixant fins que la van trobar.

tracking