Successos

Cop antidroga contra un punt de venda al Pas de la Casa

La policia va requisar 3,3 quilos de marihuana i 3 quilos d’haixix que el detingut, que és temporer i té 34 anys, tenia amagats en un garatge i al pis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home resident de 34 anys està en presó provisional després de ser detingut dimarts passat al Pas de la Casa per un presumpte delicte de tràfic de droga. Segons va informar ahir la policia mitjançant un comunicat, l’acusat, que és un treballador temporer, va ser retingut en el marc de l’operació Nova, que s’emmarca en la lluita contra el tràfic d’estupefaents. L’home va passar a disposició judicial ahir al migdia i després va ingressar al centre penitenciar de la Comella.

L’actuació dels policies va permetre decomissar 3,3 quilos de marihuana, 3 quilos d’haixix, 190 pastilles d’èxtasi amb un pes de 66 grams, 150 grams de metamfetamina, 1,75 grams del mateix producte en cristall, 3,2 grams de cocaïna i 2,36 grams d’heroïna. A més, els agents també van interceptar 9.070 euros en metàl·lic i diversos aparells per a la venda al detall de les substàncies.

Segons va explicar la policia, la major part de la droga va ser localitzada al fals sostre d’un garatge i també a l’habitatge del detingut, tot i que en menys quantitat. Segons un vídeo difós pel cos, els estupefaents comissats al garatge estaven embolcallats amb bosses de les escombraries. Durant l’operació, els agents van confiscar diversos productes químics destinats a la manipulació i al condicionament de la droga per a la seva venda, així com una bàscula i dues màquines per envasar al buit. La policia va remarcar que l’operació va permetre desmantellar “un punt de venda de gran rellevància de diferents categories d’estupefaents” al Principat i en particular al Pas de la Casa.

De fet, des del cos subratllen que intensifiquen les investigacions i les operacions per desmantellar presumptes punts de tràfic de droga durant la temporada d’hivern, que coincideix amb una afluència important de visitants. “La policia fa un reforç important en la lluita contra els estupefaents per contrarestar l’augment en el tràfic i el seu consum”, afirma el cos en el mateix comunicat.

Els agents no descarten, però, noves detencions vinculades amb el cas, tot i que ahir no es tenia constància de nous arrestos. En tot cas, fonts policials van afirmar que la investigació segueix oberta i que ara s’analitzaran els telèfons mòbils decomissats durant l’operació, que podrien aportar pistes d’altres persones que podrien estar implicades en els presumptes fets.

Detinguts per un cas d’haixix

La policia també va detenir dimarts passat tres persones més per presumpte tràfic de droga. En aquest cas, segons les fonts policials, la quantitat confiscada de la substància prohibida, que en aquest cas es tractaria només d’haixix, no arribaria al quilo. De totes maneres, els tres acusats van passar a disposició judicial ahir a la tarda. Des de la policia van explicar que aquest cas estaria desvinculat de l’operació anterior duta a terme al Pas de la Casa.

Cop antidroga contra un punt de venda al Pas de la Casa

Cop antidroga contra un punt de venda al Pas de la Casa

tracking