x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell de ministres

Govern modificarà la Llei de protecció de dades per adaptar-la a la normativa europea

L'executiu signa el nou protocol internacional que amplia la llista de dades sensibles a aquelles de caràcter genètic, biomètric, d'origen ètnic i d'afiliació sindical
Un telèfon mòbil.

El consum d'itinerància de dades augmenta un 304% els sis primers mesos del 2018

La normativa s'adapta a l'increment de l'ús de les noves tecnologies

Actualitzada 24/01/2019 a les 19:14
Govern modificarà la Llei de protecció de dades per adaptar-la a la nova normativa europea, després d'aprovar en consell de ministres la signatura del protocol d'esmena al conveni per a la protecció de les dades de caràcter personal del Consell d'Europa. Aquesta modificació amplia la llista de dades sensibles a Internet a aquelles de caràcter genètic, biomètric, d'origen ètnic i d'afiliació sindical. L'esmena també estableix la notificació de les violacions relatives a les dades personals i la transparència en el processament d'aquestes, a més de reforçar les exigències relatives als principis de proporcionalitat i de minimització de dades i de lleialtat de processament de la informació. Així mateix, el nou protocol posa en funcionament un règim clar dels fluxos transfronterers de dades de caràcter personal i es reforcen els poders i la independència de les autoritats de protecció de dades, així com les bases legals necessàries per a la cooperació internacional.
La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, signarà aquest protocol durant la visita oficial al Consell d'Europa, a Estrasburg, prevista pel pròxim dilluns 28 de gener. Aquesta normativa internacional modernitza els convenis en aquesta matèria del Consell d'Europa, del qual Andorra n'és membre des del 2008.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts