x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Finances

Espanya permetrà regularitzar els comptes bancaris a Andorra

No se sancionarà els que presentin una declaració de forma voluntària
El director general de l'Agència Tributària, Jesús Gascón.

Espanya no sancionarà els titulars de comptes a Andorra

El director general de l'Agència Tributària, Jesús Gascón.

Actualitzada 24/01/2019 a les 12:42
El director general de l’Agència Tributària espanyola, Jesús Gascón, va avançar ahir que l’administració tributària del veí del sud enviarà avisos als contribuents a la campanya de la renda de l’any 2018 per informar-los que disposa de dades sobre els seus comptes a l’exterior, entre ells els que en tinguin a Andorra. Ho va assenyalar durant la cloenda d’una jornada de fiscalitat empresarial a Madrid, en què va afegir, respecte a la possibilitat que s’apliquin sancions, que “cal veure els casos”, ja que per a aquells contribuents que presentin una declaració de forma voluntària i espontània amb el model 720 “en principi no hauria de tenir conseqüències sancionadores”. Un cas diferent, va assenyalar, serien aquells contribuents als quals se’ls realitza una actuació de comprovació i se’ls practica una liquidació.
Gascón va avançar que s’inclouran alertes en la campanya de la renda perquè els contribuents sàpiguen que l’Agència Tributària ha rebut informació d’altres països sobre l’existència de comptes a l’exterior, per tal de fomentar el compliment voluntari de les obligacions fiscals.

La informació que rep l’Agència Tributària sobre comptes financers d’espanyols a l’exterior procedeix dels intercanvis automàtics d’informació que es produeixen en els últims anys per part de la comunitat internacional, i que Andorra va realitzar per primera vegada l’any 2018, amb dades del 2017. Gascón va apuntar que entren “centenars de milers de reports” d’altres països a l’Administració Tributària i viceversa, dels quals en “molts casos” són declarats i en d’altres, no.
Etiquetes
  • #8 Jean Valjean
    (25/01/19 00:01)

    No clar, els hi donara un premi... Mare meva, quines coses diuen

    Respondre
  • #7 Josep
    (24/01/19 22:15)

    pepet va dir..
    no hi ha excepcions s'informa de tots els comptes. no obstant això a Espanya no hi ha obligació de declarar si el seu saldo és inferior a 50.000 Eur

    Respondre
  • #6 Hacienda somos todos
    (24/01/19 18:34)

    Aviat comencara la temporada de caza d'andorrans amb doble nacionalitat

    Respondre
  • #5 pepet
    (24/01/19 12:49)

    Hola, algú sap quins son els comptes que s'enviaran a la "hacienda española". Hi ha alguna limitació de saldo? o hi van tots?

    Respondre
  • #4 Va de neu...
    (24/01/19 12:28)

    A CLIMAT: Nevades anormals? Vostè ha conegut Andorra 50 anys enrere? Deu fer poc que hi viu en aquest país o és molt jove. Aquesta nevada és de lo més normal i no té res a veure amb el canvi climàtic (que també hi és). Son un país de neu i aquí a nevat sempre i molt. Que últimament (l'any passat no) hi hagi hagut anys de més bonança respon a cicles periòdics que també han existit sempre.

    Respondre
  • #3 Pere
    (24/01/19 10:29)

    Venuts i traïts tots aquells que varen fer confiança.

    Respondre
  • #2 CLIMAT
    (24/01/19 09:55)

    En lloc de totes aquestes rucades, podríem gastar la nostra energia en buscar solucions pel canvi climàtic ! Cada any tindrem més desastres naturals ! HI HA URGÈNCIA ! Aquestes nevades ANORMALS son la prova que la cosa és seriosa ! 

    Respondre
  • #1 Bitcoin
    (24/01/19 08:57)

    Bé, i què demana Espanya a canvi d'això ...? En la gran majoria d'ocasions la veritable notícia és la part que es deixa de banda.

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts