Detingut un jove turista per donar dos cops de puny a un policia al Pas

La policia va detenir un jove no resident de 28 anys al Pas de la Casa com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral, i la Funció Pública, després que va colpejar dues vegades a la cara un dels agents que havia estat requerit per controlar-lo.

El Pas de la Casa estrenarà una xarxa d'Internet Wi-FiARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un jove no resident de 28 anys al Pas de la Casa com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral, i la Funció Pública, després que va colpejar dues vegades a la cara un dels agents que havia estat requerit per controlar-lo. Segons s’explica en el balanç de detencions de la setmana passada, un restaurant del Pas va avisar el cos perquè s’estava produint una baralla a l’interior. En intervenir, l’arrestat va oposar una forta resistència i va tenir una reacció desproporcionada cap als agents. També al poble encampadà, un altre no resident de 22 anys va tenir reaccions desproporcionades contra l’autoritat, tot i que en aquest cas no es va arribar a l’agressió física.

A Andorra la Vella, la policia va ser requerida per una agressió entre dues persones a l’interior d’un local d’oci nocturn. La víctima va resultar ser un menor de 16 anys i, segons apunta el balanç, els interessats haurien tingut una disputa, després haurien sortit a fora i el detingut li va propinar un cop a la cara, que el va deixar en estat d’inconsciència durant uns instants. Tal com s’ha comprovat, la víctima va acabar amb un hematoma a l’ull dret, una erosió al front i una altra al turmell esquerre. També va ser detingut un resident de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic contra el seu pare.

Per delictes contra la salut pública, els agents van controlar un home i una dona residents de 27 i 29 anys, a Sant Julià de Lòria i a Encamp, respectivament, per tenir 14 embolcalls que contenien 20,29 grams de cocaïna, presumptament destinats al tràfic d’estupefaents. Sis persones més van ser arrestades per possessió de cocaïna; una a Soldeu (0,8 grams), tres més al Tarter (1,6 grams entre totes) i dues més a la frontera del riu Runer (0,2).

LA XIFRA 7

CONDUCTORS BEGUTS. La policia va detenir set persones per conduir sota els efectes de l’alcohol. Dues d’elles van superar els 2 grams per litre d’alcohol en sang, i una tercera els va fregar amb 1,95 g/l. La quantitat més baixa de les registrades va ser d’1 g/l.

tracking