x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Inversió estrangera

Nice Fruit obre un centre d'I+D

Nice Fruit ha decidit continuar la seva aposta per Andorra com a nucli de la companyia després que ja instal·lés a la capital la seva seu central amb l’obertura d’un centre d’investigació i desenvolupament a Aixovall. L’empresa disposa d’una patent mundial que permet la congelació alimentària, sense la introducció d’additius o conservants, impedint que es perdin les propietats.
Nice Fruit obre un laboratori d’investigació en biologia alimentària en una nau industrial d’Aixovall amb una inversió al voltant dels 2,5 milions d’euros. El nou centre s’anomena Nice Tech i comptarà amb una quarantena d’empleats. Nice Fruit decideix així continuar la seva aposta per Andorra com a nucli de la companyia després que ja instal·lés la seva seu central. L’empresa disposa d’una patent mundial que permet la congelació alimentària, sense la introducció d’additius o conservants, que permet que no es perdin les propietats. A efectes pràctics, “quan es descongelen és com si mai haguessin estat congelats, com si fossin frescos”,
  • #6 Gat per llebra...
    (21/01/19 12:42)

    No pretendían fer passar per ecològica, fruita congelada veritat??? La congelació, i més si es de fruita, si que fa perdre propietats... És obvi!

    Respondre
  • #5 Jonás
    (21/01/19 11:50)

    Primer manipulem genèticament la fruita, després li posem pesticides i hervicides perquè creixi ràpid i tingui un aspecte estètic perfecte i ara, l'últim, és congelar-la perquè les empreses no perdin diners .... em pregunto on queda el sabor, la textura i l'olor d'una fruita fresca de temporada ... ens veneu màrqueting, no salut.

    Respondre
  • #4 Sergi
    (20/01/19 20:52)

    Bona noticia!!!!!! 

    Respondre
  • #3 Bravo
    (20/01/19 13:58)

    Bravo. Coses així necessitem. Felicitats al sr. Roger pel projecte i al senyor Poy per una bona exclussiva que no és cap tema negatiu.

    Respondre
  • #2 Pepe
    (20/01/19 10:14)

    Per fi quelcom més que un basar xinés!

    Respondre
  • #1 Nice cold
    (20/01/19 09:06)

    Una iniciativa empresarial a celebrar.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477