Reforma legislativa

El Consell General aprova la Llei de Funció Pública amb el rebuig de tota l'oposició

DA defensa la sostenibiiltat de l'administració amb la nova normativa i la resta de partits critiquen la falta de consens

El Consell aprova la Llei de Funció Pública amb el rebuig de tota l'oposicióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova Llei de Funció Pública ha quedat aprovada a primera hora de la tarda amb els vots de Demòcrates per Andorra i el rebuig de tots els consellers de l'oposició que han acusat al Govern de tirar endavant un text sense cap consens. La ministra de Funció Pública, Eva Descarrega, i els parlamentaris demòcrates que han defensat la llei han remarcat que amb els canvis legislatius es fa sostenible l'administració i que s'han incorporat modificacions al text durant el tràmit parlamentari i com a resultat de les demandes de les taules de treball. Des de l'oposició els grups han coincidit que revisaran la nova llei si arriben al Govern i han criticat que desapareix la figura del funcionari amb el nou redactat.

L'aprovació de la nova normativa en la sessió del Consell General ha estat seguida en directe pel secretari general de l'USd'A, Gabriel Ubach, i no hi ha hagut cap protesta de funcionaris com inicialment s'havia plantejat en la concentració celebrada ahir a la plaça de The Cloud.

El Consell aprova la Llei de Funció Pública amb el rebuig de l'oposició

tracking