Violència de gènere

Quinze agressors masclistes participen en el programa per evitar la reincidència

Un dels assistents ha estat derivat des de la Batllia i altres tres han estat detectats al servei especialitzat d'atenció a la infància

Reunió de la comissió nacional de prevenció de la violència de gènereClàudia Campos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa d'atenció per a prevenir la reincidència dels agressors de gènere ha acollit quinze homes des que es va posar en marxa a principis d'aquest mes. Un dels agressors ha estat derivat des de la Batllia, mentre que altres tres assistents al programa per prevenir la reincidència en la violència masclista han estat detectats al servei especialitzat d'atenció a la infància (SEAI). La resta dels homes han acudit de manera voluntària, segons les dades que ha proporcionat el ministre d'Afers Socials, Xavier Espot, posteriorment a la reunió de la comissió nacional de prevenció de la violència de gènere. A la reunió, realitzada aquest matí, han assistit els titulars de Salut i d'Afers Socials i els tècnics especialistes en cada àrea.

El programa d'atenció per a la promoció de relacions no violentes va destinat a homes que exerceixen o han exercit algun tipus de violència envers les dones, dins o fora de l'àmbit de la parella, i que vulguin aturar-la o iniciar un treball socioeducatiu sobre la masculinitat. Aquest programa s'emmarca dins del servei d'atenció a víctimes de violència de gènere de l'àrea de polítiques d'igualtat del ministeri d'Afers Socials.

tracking