Mobilitat

El vent obliga a tancar el sector d'Arinsal i els ginys d'Arcalís

L'estació de Pal està oberta fins al Pic del Cubil, mentre que Grandvalira manté obert tot el domini, amb alguns talls als aparells uneixen els diversos sectors

Pal està obert fins al Pic del Cubil
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sector d'Arinsal està tancat a causa del vent que bufa amb força des d'ahir i s'han posat en marxa dos busos pels clients que vulguin anar del poble al telecabina de la Massana, segons ha informat Ski Andorra. L'estació massanenca manté obert el sector de Pal fins al Pic del Cubil, a causa de les condicions metereològiques. Pel que fa a Ordino-Arcalís, l'estació s'ha vist obligada a tancar totes els telecadires i el telecabina de Tristaina, però ha deixat en funcionament els telearrastres. D'altra banda, Grandvalira manté obert tot el domini amb talls als ginys que uneixen Encamp amb Soldeu i el Pas de la Casa amb Grau Roig, que esperen poder obrir amb una evolució favorable de la metereologia. A més, l'estació esperava obrir avui el sector de Canillo i ho ha fet sense la connexió amb la resta del domini per les condicions metereològiques adverses, que han obligat a mantenir els ginys que uneixen Canillo amb el Tarter tancats.

La jornada de vent ha anat acompanyada de neu que ha obligat a portar equipaments especials a bona part de la xarxa viària durant el matí i ha mantingut tancat l'accés a França per als camions de més de 19 tones. Aquesta tarda les restriccions es limiten a l'ús d'equipaments per circular pel port d'Envalira, segons ha informat Mobilitat.

El fort vent obliga a tancar el sector d'Arinsal

El fort vent obliga a tancar el sector d'Arinsal

tracking