Turisme

El Cirque canviarà 'Dives' per 'Rebels' i marca dos preus segons la ubicació

Hi haurà dos preus segons la ubicació a la graderia i s’estudiarà posar davant el públic dret

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou espectacle del Cirque du Soleil, Rebel, el setè de la companyia canadenca, repetirà la fórmula de l’any passat amb Diva i farà un homenatge a la història de la música però a través de les millors veus masculines dels dar­rers 50 anys. “Diva va funcionar i va agradar moltíssim, així que quan vam parlar amb els creatius ho tenien bastant fàcil i la tendència és continuar en aquest camí, però introduint el canvi de gènere”, va explicar el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku. El ministre de Turisme, Francesc Camp, va aprofundir en el nom de l’espectacle. “L’hem escollit per l’actitud que tenen davant de la vida. Són inconformistes, estan fora de la norma i canten a l’amor. Això dona molt joc en un espectacle.”

Un any més la carpa se situarà al Parc Central, entre el dissabte 29 de juny i diumenge 28 de juliol, i es repetirà l’aforament de l’anterior edició, amb 5.000 persones diàries i un total de 110.000 quan finalitzin les 22 funciones previstes, d’entre 60 i 65 minuts cadascuna. El nombre d’entrades assegudes arribarà a les 63.976, per 46.024 de les gratuïtes, que estan dempeus, i com a novetat es dividirà la grada en dues parts i dos preus. La zona central costarà 23 i 25 euros, si és entre setmana o divendres i dissabte, i els laterals, 20 i 22 euros. “En les enquestes que vam fer després de Diva el concepte de visibilitat va sortir penalitzat i l’objectiu d’aquest any serà millorar-la a tot arreu, encara que és cert que els esforços estan orientats principalment als que estan asseguts”, va explicar Enric Tor­res, director de producte i nous projectes d’Andorra Turisme, qui va avançar que per al públic dret, que també es va queixar per la ubicació completament lateral de l’escenari, s’està treballant amb el Cirque per “aglutinar-lo al voltant de la graderia i és possible que n’hi continuï havent als laterals però també al davant de l’escenari”. Budzaku va reconèixer que va ser precisament la visibilitat el que va tensar les relacions amb el sector hoteler, a qui en el seu moment es va demanar “més implicació”. El director general va matisar aquesta expressió i va indicar que l’únic que es va fer va ser “demanar ajuda” al sector perquè col·loqués més entrades de pagament, especialment entre setmana. “L’espectacle es va crear per diferenciar l’oferta turística hotelera i que ells poguessin distribuir les entrades perquè el nostre objectiu no és vendre-les. Hem parlat amb ells i ja està solucionat.”

La continuïtat del Cirque

El contracte entre la companyia canadenca i Andorra Turisme finalitza aquest any, de manera que caldrà esperar fins després de les eleccions per saber si els futurs responsables polítics volen seguir amb aquest projecte. En aquest sentit, el ministre va demanar que aquells partits que no el vulguin expliquin què faran per portar 100.000 persones a l’estiu. “Espero que al programa electoral de DA hi posi que es mantindrà i demanaré als que no què proposen per tenir un impacte similar.”

El Cirque canviarà 'Dives' per 'Rebels' i marca dos preus segons la ubicació

tracking