Una dona en estat greu en el xoc múltiple d'Aixovall

Un cotxe hauria perdut el control envaint el carril contrari i hauria xocat contra un vehicle de matrícula espanyola que ha acabat topant amb un vehicle policial

Accident múltiple a Aixovall

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de 57 anys ha resultat greument ferida al xoc múltiple que s'ha produït aquest matí al quilòmetre 5,2 de la CG-1, situat a la recta entre les rotondes de la Margineda i d'Aixovall. La dona afectada presenta politraumatismes i fractures a la cama i el braç, amb pronòstic reservat, que a hores d'ara està sent intervinguda quirúrgicament de la cama a l'Hospital de Meritxell i quedarà ingressada al centre, probablement a la UCI. Els altres dos homes de 59 i 48 anys implicats en l'accident en estat lleu ja han estat donats d'alta. L'accident s'ha produït, segons lesprimeres hipòtesis, quan un cotxe que baixava en direcció a Sant Julià hauria perdut el control envaint el carril contrari i xocant contra un altre vehicle dematrículaespanyola que circulava en sentit Andorra la Vella. A conseqüència del xoc, el vehicle espanyol ha donat una volta sencera i ha xocat contra un cotxe de la policia que també transitava en direcció de pujada.

La circulació entre Sant Julià i Andorra la Vella ha estat densa i amb cues durant bona part del matí per les retencions provocades per aquest sinistre i per un altre que hi ha hagut entre dos vehicles a l'avinguda Salou. Aquesta última topada ha estat entre una dona de 32 anys i un home de 70,ambdósamb matrícula del Principat, i que han resultat ferits sense gravetat i no han hagut de ser traslladats a l'Hospital de Meritxell. Tanmateix, aquesta matinada s'haproduïtun altre accident a la carretera de la Peguera, al quilòmetre 0,9 de Sant Julià de Lòria, on han resultat ferits un jove de 20 anys i dues noies de 18 i 19, que l'acompanyaven. El conductor ha estat detingut per donar0,81g/l en el control d'alcoholèmia.

Un vehicle de la policia implicat en el xoc múltiple d'Aixovall

Xoc de tres vehicles a Aixovall

Accident a Aixovall

Accident a Aixovall

tracking