Esquí

Grandvalira tanca el Nadal amb 16.330 esquiadors diaris

Les jornades en les quals el domini ha concentrat més visites han estat el 29 i 30 de desembre amb una mitjana de 24.000 clients

Grandvalira tanca el Nadal amb 16.330 esquiadors diarisGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira ha registrat una mitjana de 16.330 esquiadors diaris durant les vancances de Nadal, del 22 de desembre fins al 6 de gener, que representen uns resultats similars a l'afluència registrada durant la temporada passada, segons ha informat en un comunicat aquesta tarda.Els dies en què el domini de neu ha concentrat més visites han estat el 29 i 30 de desembre amb una mitjana de 24.000 esquiadors per dia.Pel que fa a l'origen dels esquiadors, aquest ha estat principalment de destinacions de proximitat com Catalunya, Madrid, València i el sud de França, però l'estació també ha registrat un augment en el nombre d’usuaris d’altres destinacions més llunyanes com Regne Unit o Rússia.

Pel que fa al treball en pistes per garantir la producció de neu, donada la manca de nevades, els equips de màquines han treballat un total de 6.411 hores des de l’inici de temporada, una xifra que supera àmpliament els registres d’altres temporades anteriors. El director general de Grandvalira-Nevasa, Alfonso Torreño, ha volgut destacar la feina dels equips de terreny "que han més que doblat esforços per aconseguir un producte que ha satisfet als nostres esquiadors". Torreño ha assegurat que des de l'estació d'esquí estan "molt satisfets amb el balanç del període de Nadal", tot i les condicions complicades d'aquesta temporada.

Obertura sector de Canillo

Grandvalira espera obrir parcialment el sector de Canillo el 10 de gener, que preveu l'enllaç amb el sector del Tarter per telecadira. D'aquesta manera, els serveis del sector com l'escola d'esquí i snowboard i la restauració també es posaran en marxa. L'estació d'esquí espera que les precipitacions en forma de neu previstes per al dimecres a la tarda i dijous permetin obrir més superfície esquiable.

tracking