Traslladat a Sabadell un operari que va perdre tres dits de la mà

Traslladat a Sabadell un operari que va perdre tres dits de la mà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un resident de 65 anys va ser traslladat divendres al Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, després de patir un accident laboral en el qual hauria perdut tres dits d’una mà i un quart més també hauria pogut quedar afectat. Segons indica el cos de policia, els fets s’haurien produït en un establiment comercial d’Andorra la Vella pels volts de dos quarts de nous del matí. En aquell moment van rebre una trucada per informar de l’accident i es van presentar amb el SUM. En aquest cas, el cos de bombers no va intervenir. Tenint en compte la gravetat dels fets, es va traslladar l’home fins a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on van començar a tractar-lo, tot i que es va decidir traslladar-lo fins a Sabadell perquè el veiés un especialista en cirurgia traumàtica i estudiés la viabilitat de reimplantar-li els dits.

Des del centre català no aporten dades del seu estat però des dels SAAS sí que diuen que malgrat la gravetat de l’estat en què li va quedar la mà no pateix cap afecció més rellevant.

La policia i el departament d’Inspecció de Treball estan estudiant si es tracta d’un accident laboral “normal” o bé si hi va haver alguna negligència per part de l’empresa. No han volgut avançar l’estat de la investigació però si es detecta que se n’ha comès alguna s’obririen diligències contra l’empresa.

tracking