El lladre es va endur 2.700 euros de la benzinera

Les imatges de les càmeres de seguretat no permeten identificar l’atracador, que es va dirigir a Encamp tot seguit

El lladre va robar 2.700 euros de la benzinera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’home que diumenge passat va atracar una benzinera d’Encamp amb un ganivet es va endur un botí de 2.700 euros. El robatori es va produir en una benzinera BP situada al costat del supermercat Ecler, a la CG-2, en direcció Canillo. Segons fonts de l’establiment, els diners que es va emportar el lladre corresponen a la recaptació del dia, que estava comptant l’únic treballador que hi havia en aquell moment. Els fets van ocór­rer uns minuts abans de les vuit del vespre, quan l’atracador va entrar a la botiga que hi ha a la benzinera aprofitant que no hi havia cap client. De fet, les imatges de les càmeres de seguretat del supermercat Ecler mostren el lladre parat a la cantonada, esperant que l’empleat comencés a tancar la caixa per entrar en l’establiment. L’atracador, el qual esgrimia un ganivet de grans dimensions, va amenaçar el treballador i es va emportar els diners de la caixa en un interval d’uns 20 segons.

La policia treballa ara en la identificació de l’autor del robatori, tasca que és molt complicada pel fet que portava la cara tapada i les imatges de les càmeres de seguretat no permeten distingir cap tret físic rellevant, tot i que les hipòtesis apunten que és de fora. L’empleat va declarar en la descripció que el lladre tenia els ulls foscos i el va amenaçar en castellà. Tot just després de l’atracament, les càmeres de seguretat del supermercat i de la zona del Funicamp van gravar el lladre caminant en direcció Encamp, així la policia tampoc no ha pogut saber fins al moment si l’home va utilitzar posteriorment un vehicle per allunyar-se del lloc dels fets.

Aquest és el segon atracament que es produeix a la parròquia d’Encamp les últimes setmanes. Diumenge 23 de desembre, un home va atracar a punta de pistola una perfumeria al Pas de la Casa, de la qual es va emportar un botí de 1.400 euros. Tot i que encara no s’ha detingut el culpable d’aquest robatori, la policia pràcticament descarta la possibilitat que es tracti del mateix que va atracar la benzinera a Encamp diumenge passat.

tracking