seguretat

La policia reforça el servei per evitar aldarulls durant la nit de Cap d'Any

El servei de Mobilitat preveu l’entrada d’entre 16.000 i 18.000 vehicles al país

La policia reforça el servei per evitar aldarulls durant la nit de Cap d'AnyXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia reforça el servei per evitar aldarulls i controlar possibles concentracions de botellón al llarg de la nit de Cap d’Any. Ho han explicat al Diari fonts del cos, que han incidit en el fet que “són dates assenyalades i hi haurà un reforç de les patrulles normals”. “Això ho fem de manera automàtica, ja que hi haurà molta afluència de gent i la nostra missió és garantir la seguretat de les persones i que no hi hagi cap ensurt”, afegeixen.

Amb relació a l’alcoholèmia, des de la policia destaquen que a hores d’ara ja hi ha vigent una campanya de controls i que aquesta nit es mantindran els mateixos controls. En aquest sentit, des de Mobilitat consideren que “serà una nit tranquil·la”, si bé subratllen que els seus serveis “estaran actius, com sempre”. El cap, Jaume Bonell, apunta que les campanyes de la policia “estan donant els seus fruits” i que “la gent no agafa el cotxe davant la previsió de beure més del compte”. “La gent fa sopars amb la família o els amics i cada vegada es modera més”, afegeix.

En paral·lel, Bonell recorda que en aquestes dates hi ha una gran quantitat de turistes que visiten el Principat. De fet, continua, “es preveu una entrada d’entre 16.000 i 18.000 vehicles”. “Avui arribem al punt àlgid de l’episodi de les vacances de Nadal”, sentencia. Amb relació als bombers, el cap de guàrdia durant el Cap d’Any, Jaume Sànchez, posa l’accent que “es mantindrà el mateix dispositiu que un dia normal perquè l’estadística diu que pot ser un dia de molta feina o de molt poca”. Així doncs, hi haurà 10 efectius a Santa Coloma, 3 a la Massana i Canillo, i 4 al Pas.

tracking