Detencions

La policia deté un home per la mort d'un gos

L'animal va ser trobat en un establiment hoteler de la Massana

La policia deté un home per la mort d'un gosSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha informat avui de la detenció el dia de Nadal d'un resident de 26 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractament animal, segons s'indica al comunicat d'intervencions de la setmana passada. L'arrest de l'home es va produir després de l'avís que va rebre el cos de seguretat per la troballa d'un gos mort a l'interior d'una habitació d'un establiment hoteler.

El cos de policia ha fet pública també la detenció d'un resident de 42 anys acusat d'un delicte de tràfic de producte estupefaent cocaïna i haixix dissabte passat a les vuit de la tarda. Els agents van intervenir 12,23 grams de cocaïna, una part de la qual ja estava "preparada per a la venda en embolcalls individuals d'un pes aproximat d'un gram" mentre que la resta formava part d'ún bloc de droga, segons s'especifica en el comunicat. L'escorcoll al domicili del detingut va permetre localitzar una bàscula de precisió i diversos estris destinats a preparar la droga per a la venda, a més de 10,30 grams d'haixix i 2.520 euros en efectiu. Segons la policia aquesta intervenció, anomenada Operació Caloret, ha servit per desmantellar "un rellevant punt de venda de cocaïna i haixix" i no es descarten noves detencions.

Les intervencions d'aquesta setmana inclouen a més dotze detencions per delictes contra la seguretat del trànsit, entre les quals hi ha l'arrest d'un home resident de 27 anys que va donar una taxa d'alcoholèmia de 2,27 grams d'alcohol en un control durant la campanya per evitar la conducció en estat d'embriaguesa. També s'han produït cinc detencions per agressions de violència en l'àmbit domèstic.

tracking