Una administració de Sant Julià ven un segon premi de l'Euromillones

L’administració laurediana està vinculada al despatx de loteries de Montan de Tost, a l’Alt Urgell

Una administració de Sant Julià ven un segon premi de l'Euromillones

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una butlleta de l’Euromillones venuda a Sant Julià de Lòria va obtenir el segon premi en el sorteig que es va celebrar dimarts passat. El posseïdor de la combinació va guanyar un total de 270.734 euros per encertar els cinc números i una de les dues estrelles que hi ha a cada participació.

Aquesta combinació es va jugar a l’administració de loteria de Sant Julià anomenada Bona Sort, des d’on han explicat que els diners provenen del repartiment d’un únic premi acumulat entre quatre guanyadors. La resta de combinacions que han aconseguit aquest segon premi es troben una a Espanya i les altres dues en altres països d’Europa. El bitllet es va certificar en el despatx receptor de loteries del municipi de Montan de Tost, ubicat a l’Alt Urgell, al qual està vinculat l’administració laurediana.

Bona Sort ja va repartir un premi de quasi 2,5 milions d’euros corresponent al sorteig de la loteria Primitiva espanyola el maig del 2010. D’altra banda, un sorteig de la Primitiva celebrat l’abril d’aquell mateix any va premiar un pare i un fill del Principat amb 14.176.916 euros. Els andorrans van jugar la combinació guanyadora del sorteig en una administració de loteria de Benicarló, un municipi de la província de Castelló.

tracking