Govern destina 2,2 milions a habilitar Ràdio Andorra com a seu d'Exteriors

Els treballs inclouen la construcció d'una escala i un ascensor exteriors per conectar l'antiga General 2 amb el nivell de la planta baixa de l'edifici

Govern destina 2,2 milions a habilitar Ràdio Andorra com a seu d'ExteriorsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha aprovat en la darrera reunió de l'any l'adjudicació de la segona fase de les obres per convertir Ràdio Andorra en seu del ministeri d'Afers Exteriors. El Govern ha informat en un comunicat que l'empresa guanyador del concurs nacional que s'ha convocat ha estat Auxini que executarà els treballs per 2.268.241 euros en un projecte que ha d'estar enllestit en dotze mesos.

Les obres encarregades inclouen la construcció d'una escala i un ascensors exteriors per connectar l'antiga CG2 amb el nivell de la planta baixa de l'edifici. La planta semisoterrani s'ha d'habilitar per a vint llocs de treball i uns deu aniran a la planta baixa a més de l'espai de recepció, es detalla al comunicat. El projecte també preveu que s'adequï una sala de reunions a la planta primera i despatxos ministeriales i espais polivalents a la segona planta i a la terrassa. També serà necessari reformar la terrassa i les claraboies de la segona planta, a més de condicionar els espais exteriors.

L'executiu ha decidit en la reunió d'avui adjudicar l'estudi d'identificació i localització de materials que contenen amiant a Ràdio Andorra a l'empresa Ecotècnic per un import de 15.581 euros. La previsió és que les tasques durin sis setmanes per poder després licitar les intervencions de desamiantatge, s'especifica al comunicat de Govern. Els treballs que s'han de fer ja a l'edifici de l'antiga emissora es fan en indrets on no hi ha aparells que contenen amiant i en zones netes i ja tractades.

Organització Meteorològica Mundial

El gabinet ha nomenat avui al director de l'Oficina de l'Energia i del Canvi Climàtic, Carles Miquel, com a representant permanent d'Andorra al Consell Regional VI europeu de l'Organització Meteorològica Mundial, a la qual el Principat es va integrar el passat 17 d'octubre.

tracking