x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Societat

Escoda titlla Macron d'“hipòcrita” per “tirar pilotes fora” en l'avortament

La presidenta d’Acció Feminista considera que “Andorra no ha d’esperar el que diguin de fora”
La presidenta d’Acció Feminista, Antònia Escoda, titlla el president de França i Copríncep, Emmanuel Macron, d’“hipòcrita” per “comprometre’s amb els drets humans” i alhora desentendre’s de la despenalització de l’avortament a Andorra. En una resposta escrita a la pregunta adreçada per una diputada de la República en Marxa, l’executiu gal afirma que aquesta és una qüestió interna, si bé el govern francès matisa que està “compromès amb els drets de les dones”. Precisament per aquesta puntualització, Escoda considera que “a França, com a d’altres països, el tema dels drets humans només els serveix de bandera”.
En aquest sentit, i fent referència
  • #8 responsabilitats
    (28/12/18 22:15)

    Joan va dir..
    M'indigna aquest discurs que es creu progre, inclús per les pròpies feministes i, en realitat, és ben masclista. Com que es un problema de les dones??? Per tenir un embaràs fan falta dues persones :un home i una dona per tant, per prendre la decisió i/o recolzar també hi ha d'haver i exigir la responsabilitat pertinent de l'home en qüestió. Sembla que, un cop més, tot sigui a assumir per la dona i els homes.. Com Pilatos... A rentar-se les mans... Al cap i a la fi que es queda amb el "paquet" es ella. Ens manca molta cultura real d'igualtat, fins i tot a moltes que van de feministes.

    Respondre
  • #7 Pepe
    (28/12/18 22:05)

    Cuantas monedas de plata os paga soros por traicionar a vuestro pais? La demagogia neo comunista al servicio del capitalismo mas feroz, no tiene limites con tal de vivir del cuento.

    Respondre
  • #6 Pepe
    (28/12/18 22:01)

    Changes va dir..
    Si te sirve, q lo dudo, a mi no me gusta q se asesine a personas en el vientre de sus madres, ademas q no veo q se reclame eso en paises islamicos o en africa. Solo en occidente. Usais el aborto como forma de reducir la natalidad de los nativos europeos para asi facilitar la invasion q sufre europa. Tienes tu argumentos a favor de matar personas antes de q hayan nacido?

    Respondre
  • #5 Madrina
    (28/12/18 20:46)

    Encara no us heu plantejat que no interessen les vostres idees?

    Respondre
  • #4 Joan
    (28/12/18 17:34)

    Simplement és una decisió personal de les dones. Són lliures per decidir, i per tant cal respectar-les, ens agradi O no.

    Respondre
  • #3 Eing....?
    (28/12/18 12:22)

    Qui són aquestes Feministes per parlar sobre l'avortament i per què se'ls dóna veu als mitjans de comunicació?

    Respondre
  • #2 Changes
    (28/12/18 12:20)

    Doncs la història ha de canviar. Els que esteu en contra de l'avortament detalleu una mica més els vostres arguments sense escopir sobre els que no pensen igual. Que pot passar si  canviem de coprincep o deixem de tenir-ne? Andorra se'n va en orris. Com , perquè. Una mica de detall per obrir els ulls als incults que no coneixen Andorra. Gràcies. Sense fer por si pot ser.

    Respondre
  • #1 FA
    (28/12/18 11:39)

    Senyoreta ESCODA ! Esteu parlant d'un cap d'estat i en primer, el respecte s'imposa !!! El Copríncep té tota la raó i heu de reflexionar un pel més sobre l'historia del vostre país abans de parlar ! 

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts