x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Reportatge

D'Andorra a xef a Nova York

Éric Ripert, que va passar part de la infantesa a Andorra, és el xef de Le Bernardin, un icònic restaurant ubicat a Nova York que ha estat escollit el millor del món, segons la publicació especialitzada ‘La Liste’, i es declara fan del menjar tradicional del Principat.
Avui, Sant Esteve, a la gran majoria de llars andorranes hi haurà escudella per dinar, un plat tradicional que es complementa perfectament amb el fred que fa al Principat durant aquesta època de l’any. Els més golafres esperen amb ganes l’arribada del Nadal per poder tastar-la un any més. Un d’ells és Éric Ripert, el xef de Le Bernardin, un icònic restaurant de Nova York que ha estat escollit el millor del món, segons la publicació francesa especialitzada La Liste. El xef Ripert va passar gran part de la infantesa al Principat, una època que recorda habitualment durant les nombroses
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts