Joan Viladomat veu pròxim el concurs per allargar la concessió de Pas-Grau

El conseller delegat de Saetde vol garanties per renunciar als 19 anys que encara li queden

Joan Viladomat veu pròxim el concurs per allargar la concessió de Pas-GrauXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller delegat de Saetde, Joan Viladomat, va reconèixer que veu pròxim el concurs que vol fer el comú encampadà per ampliar la concessió de les pistes de Pas de la Casa-Grau Roig amb els ter­renys de Concòrdia, un projecte que s’arrossega des de fa anys i que ha generat tensions entre la corporació i la societat. “Sembla que serà un concurs i el comú vol garanties que s’hi presenti algú més, però nosaltres, a canvi de renunciar als 20 anys que ens queden de concessió, també n’hem de tenir perquè les condicions del concurs siguin acceptables i que, per tant, ens hi puguem presentar lliurement. Queda poc perquè tiri endavant el concurs”, va sentenciar Viladomat, qui va afegir que “hi ha un tema jurídic que no era fàcil de resoldre però els nostres advocats i els del comú ara ja saben per on anar”.

Viladomat entona el mea culpa en l’endarreriment de les negociacions jurídiques amb el comú, tot i que reclama que el concurs que s’acabi fent no perjudiqui les aspiracions de la societat. “Les qüestions jurídiques s’han retardat més per culpa de Saetde que no pas pel comú, però és evident que si calen grans inversions, demanarà una concessió més llarga i això cal lligar-ho molt bé a nivell jurídic perquè no hi hagi tracte de favor en el concurs, ni tampoc el contrari, és a dir, que nosaltres també ens hi puguem presentar”.

El màxim accionista de Saetde també va fer referència a l’esforç que fa la societat per llogar pisos i destinar-los a temporers, una estratègia que “és un baló d’oxigen” però que no creu que s’hagi d’allargar en el temps. “Enguany tenim per tercer any els 12 pisos en col·laboració amb Andbank i també els 15 de Gevivasa. Ha anat molt bé tenir-los però és només un pegat. Totes les estacions estem intentant ajudar tant com podem però no deixa de ser una solució provisional a la qual caldria trobar una altra que sigui a llarg termini”.

tracking