Reportatge

A la recerca de les Bellies

Les nines interactives semblants als Furby, que van camí de ser les joguines estrella d’aquest Nadal juntament amb les nines L.O.L. o les pistes BeyBlade, fa setmanes que estan esgotades a les botigues del país per un error del distribuïdor, que no va esperar aquest èxit.

A la recerca de les BelliesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com qui no vol la cosa els regals s’han convertit en l’element central del Nadal, un temps per estar en família, menjar molt de tor­ró i cantar nadales. Però sobretot per comprar i regalar. I què millor que les joguines per fer realitat els somnis dels més petits, que faran cagar el tió o que esperaran pacientment l’arribada del Pare Noel la nit de Nadal. Cada any hi ha una joguina estrella, aquella que cap botiga té i que els nens i nenes que l’obtinguin seran l’enveja dels seus amics i companys de classe. I aquest any la joguina estrella, i la més buscada, ha estat la nina interactiva Bellies.

El problema és que les diferents botigues de joguines de la capital afirmen que aquesta nina semblant al famós Furby fa un mes que està esgotada. Ha estat tota una sensació que els proveïdors no esperaven, motiu pel qual no s’ha rebut suficient estoc per Nadal. Ho confirmen des de la botiga Joué Club, a Illa Carlemany. Tot i que afirmen que en les mateixes dates de l’any passat els compradors estaven més actius que enguany, nombrosos pares i mares s’han apropat per preguntar sobre la joguina, quelcom semblant al que ha passat a la resta de botigues. Les nines L.O.L. Surprise!, una joguina amb el misteri de no saber com serà fins que no s’obre la caixa, és un altre dels productes estrella. Joan Saurí, responsable de la botiga Tic Toc, assenyala les pistes BeyBlade com les joguines que més demanen els nens, així com tot el que tingui a veure amb els superherois. Esperanza Cruz, responsable del departament de joguines de Centre Comercial Andorrà, coincideix amb les apreciacions de les altres botigues i afegeix que aquest any també es ven molt tot el que tingui a veure amb electrònica i el món interactiu. En aquest sentit, al departament d’electrònica del mateix centre comercial assenyala els patinets elèctrics i els hoverboards com els regals que tots els nens i nenes desitgen. D’altra banda, la botiga Món Imaginari, on es venen sobretot joguines educatives, l’estrella han estat les peces magnètiques Magformers, amb les quals tant els més petits, descobrint les formes geomètriques, com els més grans, construint formes més sofisticades, aprenen mentre s’ho passen bé.

A un dia de la nit de Nadal, els pares i mares encara segueixen fent el tour per les botigues tractant de trobar el regal perfecte, la joguina que faci somriure els petits en veure-la. Alguns, en no trobar joguines de moda com les Bellies, opten per comprar Barbies o Playmobils. Hi ha coses que no canvien.

tracking