x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Infraestructures

FEDA invertirà 19 milions en les línies d'alta tensió de Grau Roig i la Gonarda

La companyia elèctrica destinarà fins a set milions d'euros per a la finalització de la xarxa de cogeneració de Soldeu i començar la de la Comella
Albert Moles, director general de FEDA

Albert Moles, director general de FEDA

Albert Moles, director general de FEDA

Clàudia Campos
Actualitzada 21/12/2018 a les 18:25
FEDA ha anunciat que destinarà 19 milions del pressupost per al 2019 per a l'inici de les tasques de construcció de la línia d'alta tensió de Grau Roig i per a la subestació de la Gonarda. El director general de FEDA, Albert Moles, ha assegurat però que el gruix de la inversió es destinarà a l'inici de la construcció de la línia d'alta tensió entre Encamp i Grau Roig, que tindrà un cost final del voltant d'uns 15 milions d'euros. Moles ha indicat també que es reserva una part del pressupost per a la subestació de la Gonarda, així com un milió per a l'estació intermodal. Pel que fa als projectes de cogeneració d'energia, FEDA preveu invertir fins a set milions d'euros en acabar la xarxa de Soldeu i començar la de la Comella.
D'una altra banda, Albert Moles ha relatat que la companyia elèctrica començat a dissenyar el projecte per a la creació d'una xarxa de calor al Pas de la Casa, per tal de substituir els actuals dipòsits de gasoil "que ocasionen problemes mediambientals". La xarxa de calor que anirà per sota del poble replicarà el model, ja posat en marxa a Soldeu i s'espera que estigui enllestit en un termini d'entre dos i tres anys.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts