Tribunals

El Superior accepta la recusació de Pijuan en el 'cas BPA'

La Sala Penal atén els arguments del lletrat Josep Antoni Silvestre per una frase que li va dir el magistrat on manifestava que "serien els seus clients els que rebrien les conseqüències"

El Superior accepta la recusació de Pijuan en el 'cas BPA'Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sala Penal del Tribunal Superior ha acceptat en l'incident de nul·litat la recusació sol·licitada pel lletrat Josep Antoni Silvestre contra el president del Tribunal de Corts, Josep Maria Pijuan, en el cas BPA. Els magistrats tenen en compte l'argumentació de l'advocat que va al·legar com a base de la petició una conversa amb Pijuan a la Batllia i en presència d'un dels procés en la causa, Pablo Laplana. El lletrat va manifestar que el magistrat havia afirmat "senyor Silvestre estic fart de les seves males maniobres i que podien anar en perjudici dels seus clients" al que havia afegit "que serien els seus clients els que rebrien les conseqüències".

La decisió del Superior rectifica la que havien adoptat inicialment quan havien rebutjat la recusació que demanava Silvestre amb la mateixa argumentació. L'advocat va presentar un incident de nul·litat contra aquesta denegació com a pas previ a la presentació d'un recurs al Tribunal Constitucional i ha estat en pronunciar-se sobre aquest incident de nul·litat, que els magistrats de la Sala Penal han canviat la decisió i han acceptat la recusació.

tracking