x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

Condemnat a quatre anys a la Comella per abús sexual a la fillastra

La justícia va imposar ahir una pena de quatre anys de presó ferma a un home que va abusar de la seva fillastra, menor d’edat, pels delictes majors continuats d’abusos sexuals, de realització de comportament sexual, del delicte d’exhibicionisme davant de menor i de maltractament en l’àmbit domèstic. El Tribunal de Corts també va imposar una pena complementària de quatre anys sense estar en contacte amb la víctima. L’acusat es trobava en presó preventiva des del gener.
L’home, de 36 anys, va ser jutjat fa un mes després de ser denunciat per la filla de 14 anys de l’exdona per uns
  • #2 karlitos
    (19/12/18 14:53)

    La política per el temps actuals, malogradament es del partit VOX, es la resposta a la democracia concebida hoy, com el facismo en respuesta al expancionism comunista de Stalin i la política comunista de Mao a la China imperial..…..La religió tb te le seva causa, la católica es el afán del primer Papa (ultim cesar de Roma)de controlar les massas com ho han fet amb el seu imperialism, la religió Muçulmana el afán del colonialism…..Es la historia que ho diu no soc pas jo. Un dia la justicia i la consciencia será perdonimant a la terra i la religió i els politics se tenderán que se adaptar perque su vida corre peligro de deixar d`existir.

    Respondre
  • #1 john
    (19/12/18 08:23)

    Bon dia ,per començar deixaré molt clar que soc una persona molt limitada intel·lectualment, ara que per una baralla a cops de puny et caiguin dos anys, i per uns abusos sexual i a més a una menor et caiguin quatre no ho entenc, i per més que m'hi esforço no ho entenc, tenim un problema i la solució passa per que els polítics es fiquin a treballar com cal, deixar de passejar amb el pit inflat mentre manant, i modificar lleis obsoletes, i fer una feina seriosa per millorar la societat i deixar de pensar en les properes eleccions, i si no pot ser, aquesta societat s'hauria de plantejar el canvi de model polític que esta més que obsolet.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts