x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Dret

Presentació del nou volum sobre dret de successions

El coordinador de la publicació, Joan Manel Abril, i un dels autors, Isidre Bartumeu, han estat els encarregats de presentar la primera part de la nova edició dels fonaments de dret privat andorrà
Abril i Bartumeu durant la presentació del nou volum

Presentació del nou volum sobre dret de successions

Abril i Bartumeu durant la presentació del nou volum

Fernando Galindo
Actualitzada 18/12/2018 a les 20:45
Dret de successions és el primer esglaó d'una col·lecció que integra els fonaments del dret privat, que publica la Fundació Julià Reig i Premandsa. "Les novetats surten de la Llei de Successions de l'any 2014, que regula la successió a Andorra d'una manera nova separant-se del dret tradicional", ha destacat Joan Manel Abril, coordinador de la publicació. Entre aquestes novetats es troba una major protecció del consort supervivent i de la parella. La volutat dels autors és que el llibre sigui "una eina d'acompanyament i d'estudi".
A l'acte de presentació del volum, que s'ha celebrat aquesta tarda a l'Andorra Park Hotel, han intervingut Oriol Ribas, membre del patronat de la Fundació Julià Reig i del consell d’administració de Premandsa, Joan Manel Abril, coordinador del volum, Isidre Bartumeu, un dels autors que hi han participat, i el ministre de Justícia, Xavier Espot. L'esdeveniment ha aplegat diverses personalitats del món judicial del Principat, així com la subsíndica, Mònica Bonell, diversos consellers generals, membres de l'executiu i altres personalitats polítiques. Entre el públic ha cridat l'atenció dels presents el còmic Santiago Segura, que ha assistit com amic d'Isidre Bartumeu.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts