Dret

Presentació del nou volum sobre dret de successions

El coordinador de la publicació, Joan Manel Abril, i un dels autors, Isidre Bartumeu, han estat els encarregats de presentar la primera part de la nova edició dels fonaments de dret privat andorrà

Presentació del nou volum sobre dret de successionsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dret de successions és el primer esglaó d'una col·lecció que integra els fonaments del dret privat, que publica la Fundació Julià Reig iPremandsa. "Les novetats surten de la Llei de Successions de l'any 2014, que regula la successió a Andorra d'una manera nova separant-se del dret tradicional", ha destacat Joan Manel Abril, coordinador de la publicació. Entre aquestes novetats es troba una major protecció del consort supervivent i de la parella. Lavolutatdels autors és que el llibre sigui "una eina d'acompanyament i d'estudi".

A l'acte de presentació del volum, que s'ha celebrat aquesta tarda a l'AndorraParkHotel, han intervingut Oriol Ribas, membre del patronat de la Fundació Julià Reig i del consell d’administració de Premandsa, Joan Manel Abril, coordinador del volum, IsidreBartumeu, un dels autors que hi han participat, i el ministre de Justícia, Xavier Espot. L'esdeveniment ha aplegat diverses personalitats del món judicial del Principat, així com la subsíndica, Mònica Bonell, diversos consellers generals, membres de l'executiu i altres personalitats polítiques. Entre el públic ha cridat l'atenció dels presents el còmic Santiago Segura, que ha assistit com amic d'IsidreBartumeu.

tracking