Ferit de gravetat per un accident de cotxe

La víctima té un traumatisme toràcic i un altre a la cama, del qual ha de ser intervingut quirúrgicament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va resultar ferit de gravetat ahir a la matinada després de patir una accident de cotxe a Encamp. La víctima, un resident de 57 anys, circulava amb el seu turisme Dacia Sandero per l’avinguda François Miterrand quan va col·lidir amb un Toyota Land Cruiser de matricula francesa, conduït per un home no resident de 51 anys.

Etiquetes:

Segons van informar fonts del cos de policia, el xoc va tenir lloc a l’altura del número 120 de la via encampadana pels volts de les 4.30 hores.

Trasllat de l’hospital

Els dos implicats en l’accident van ser traslladats ràpidament a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on van ser atesos pels professionals del centre. En aquest sentit, fonts de l’hospital van informar que el conductor del país veí del nord va ingressar amb diverses contusions, tot i que de poca consideració, motiu pel qual va rebre l’alta mèdica al cap d’unes hores. L’altra víctima, l’home resident, va arribar a Nostra Senyora de Meritxell amb ferides de major consideració. De fet, les mateixes fonts van destacar que, després de les proves pertinents, l’home va ser ingressat a l’àrea de semicrítics de l’UCI.

Operació de la cama

El ferit va ser diagnosticat d’un traumatisme toràcic i d’un traumatisme en una cama. Aquest últim, segons van comunicar des de l’hospital, és el que revesteix més gravetat i pel qual la víctima està pendent d’una intervenció quirúrgica. Pel que fa al seu estat, des del centre van manifestar que ara per ara es troba estable i que podria sortir de l’UCI en els propers dies.

tracking