Afers socials

Govern regala una Play 4 i jocs de taula als usuaris de l'Escola Meritxell

El cap de Govern i els ministres d'Afers Socials i Ensenyament han realitzat la tradicional visita de Nadal a les instal·lacions

Govern regala una Play 4 i jocs de taula als usuaris de l'Escola Meritxell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, ha lliurat aquest dilluns el regal de Nadal a l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, una Play 4 i diversos jocs de taula, en la tradicional visita per les dates nadalenques. La presidenta de la junta rectora de l'EENSM, Maria Pilar Díez, ha assegurat que la visita de les autoritats "és molt important" i ha estat "uns reis avançats" pels usuaris.

Durant la visita, el cap de Govern, acompanyat pel ministre d'Afers Socials Justícia i Interior Xavier Espot, del ministre d'Educació i Ensenyament Superior Eric Jover, i de la directora del departament d'Inspecció i Qualitat Educativa Marie Pagès, han parlat amb les persones ateses i han pogut conèixer de primera mà les diverses novetats del centre. La visita ha finalitzat amb la participació en un karaoke on les autoritats, els alumnes i el personal han cantat ‘A quién le importa’ d’Alaska.

Toni Martí, Xavier Espot i Eric Jover visiten per Nadal l'Escola Meritxell

tracking