x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
reportatge

Sabors de dissabte

La plaça del Poble d’Andorra la Vella es va omplir ahir al migdia de paradetes amb diferents productes gastronòmics en el marc del Poblet del Nadal. El centre de les mirades va ser la carpa de l’equip del xef català amb una estrella Michelin, Nandu Jubany.
Codonyat natural, melmelades, coques casolanes, formatges o, fins i tot, allò més simple, xocolota amb xurros. Tot un seguit de propostes gastronòmiques que ahir al migdia van omplir d’olors i sabors la plaça del Poble d’Andorra la Vella en el marc del Poblet de Nadal. Així, entre les 13 i les 16 hores, no van parar de desfilar desenes de curiosos per les tretze paradetes de menjar dels Dissabtes al Mercat, organitzat pel comú de la capital.
Un d’ells va ser l’Hugo García, de Sabadell, que va reconèixer “no tenir ni idea que es feia aquest mercat”. “Jo he comprat una
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477