x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

Ferré va acceptar ser el quatre de la llista d'Espot però CC ho va bloquejar

Ciutadans Compromesos va aturar l’acord perquè entenia que trencava pel mig el partit
Actualitzada 12/12/2018 a les 12:51
El cap de llista de Demòcrates per Andorra, Xavier Espot, va oferir al cònsol menor de la Massana, Raül Ferré, ocupar el número quatre de la candidatura nacional en les properes eleccions. La proposta anava acompanyada de l’oferta per ser també subsíndic en cas que DA obtingués la majoria a la cambra parlamentària. Ferré, segons fonts properes al cas, va acceptar la proposta d’Espot però un cop va traslladar l’acord a Ciutadans Compromesos van començar els problemes. El partit parroquial massanenc va bloquejar l’acord i va obligar Ferré a fer marxa enrere. Els responsables de la formació temien que una decisió d’aquestes característiques portaria el trencament del grup parroquial perquè hi ha una part important que rebutja un acord amb els demòcrates per a les properes eleccions.
Ciutadans Compromesos es troba dividit entre les diferents sensibilitats en l’àmbit nacional. Les dues opcions majoritàries, segons l’enquesta que es va fer recentment entre els assistents a una reunió, passen pel suport a la tercera via que encapçala Josep Pintat i els que estan a favor d’estar al costat de la llista demòcrata de Xavier Espot. Raül Ferré, antic membre del partit liberal, havia apuntat diverses vegades, segons altres fonts, que les seves preferències es troben en la línia demòcrata. En general, els membres de la majoria comunal són partidaris de la llista de Xavier Espot, mentre que diversos barons de la formació defensen que cal repetir aliança amb Josep Pintat i passar a formar part de la tercera via. L’opció que ha quedat gairebé descartada, en ser la que té menys adeptes, és entrar a la llista amb Liberals d’Andorra.

Els membres de Ciutadans Compromesos només coincideixen en el fet que cal fer una llista territorial pròpia que no estigui adscrita a cap formació i els dubtes arriben quan es planteja si la candidatura parroquial ha de vincular-se a una de nacional. Els liberals ja han instat que Ciutadans Compromesos no es lligui a cap partit nacional i que es limiti a deixar llibertat de vot als membres a les llistes nacionals.
El partit majoritari a la Massana té previstes noves reunions per veure si és capaç de desencallar una situació complicada perquè actualment és difícil preveure quina de les sensibilitats pot acabar imposant-se. Altres fonts van apuntar que ha arribat el moment de solucions imaginatives.
Etiquetes
  • #18 Andrea
    (13/12/18 14:28)

    Crec (i vull creure) que tots els comentaris que han estat escrits fins ara venent de l'ignorància i evidenment provocats per aquest article tant sencionalista (com son tots els articles d'aquest Diari) que l'únic que vol és provocar rebombori entre membres del CC i ciutadans de la parròquia de La Massana.
    D'altra banda, el consell que donaria, perquè jo si que sóc FONT PROPERA, és de no fer cas a tot el que s'escriu en un diari o surt a qualsevol medi de comunicació perquè si en algun moment vau creure en la llista electoral de CC i sobretot en Raul Ferré (que tanta traició ha causat) sabríeu que més de la meitat d'aquest article és fals.

    Respondre
  • #17 #noteniuniidea
    (13/12/18 14:13)

    En Raül va rebutjar ell mateix ser el 4 de la llista de DA, aneu bé si us creieu tot el que es diu... pobrets! Quins inocents

    Respondre
  • #16 Jaume
    (12/12/18 23:50)

    Win or not win, raul, you coming again jajajaj

    Respondre
  • #15 Fora!
    (12/12/18 20:59)

    Yo no soy tonto! va dir..
    Rectifico ni amb l'espot ni amb Naturlàndia ! No ens fa falta cap d'aquestos !

    Respondre
  • #14 Un de DA jajaja
    (12/12/18 20:58)

    raul for sindic va dir..
    Vinga va que les cadires agraden a molts per omplir-se la butxaca!!!!
    Sobretot els de DA! Però amb la única diferencia que aquestos no tenen ni idea de gestionar i dirigir un país així ens ho han demostrat durant tants anys ! Ara el que molesta i MOLT ES QUE NO ENS PODÍEM IMAGINAR QUE EN RAÚL CAIGUÉS TANT BAIX COM HA FET ARA! Traició al poble de la Massana.

    Respondre
  • #13 festa
    (12/12/18 18:20)

    Doncs que tingui un lloc polític, així el veurem celebrar-ho amb la seva ballaruga, amb la qual demostra vitalitat i humanitat! la resta són uns pansits.

    Respondre
  • #12 Compromis
    (12/12/18 18:02)

    Raul, vam fer confiança a un projecte nacinal, no traexis la paraula, pensava que erets un home amb honor, q et movies pel be del pais I la parroquia. En cap cas per la cadira....
    No ho facis, no et votorarem.
    Pensa tu be....

    Respondre
  • #11 raul for sindic
    (12/12/18 18:01)

    jo penso que no es pot perdre el nivell dels sub sindics i sindics que ha tingut darrerament Vallnord!!!! Raul tu pots !!! no ets pitjor que un garalla, un gabriel, un mortes, una berna... lluita per la cadira fins al final.

    Respondre
  • #10 Decepcionat
    (12/12/18 18:01)

    Estic decepcionat i no els tornaré a votar. Nomès queda com vot sensat el Sr Nomen!

    Respondre
  • #9 Yo no soy tonto!
    (12/12/18 17:45)

    Millor amb l'Espot que amb el Naturlandia!!! no hi ha color!!!

    Respondre
Veure’n més
18
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts