x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Tots contra l'assetjament

Professors i alumnes podran comunicar-se per evitar casos d’assetjament a les escoles gràcies a l’aplicació B-resol.
Segons un estudi realitzat per Andorra Telecom, WhatsApp és l’eina de ciberassetjament més utilitzada. Per aquest motiu, Govern ha posat en funcionament una aplicació per al telèfon mòbil que permet els alumnes contactar directament amb els centres educatius per prevenir situacions d’assetjament escolar. El seu nom és B-resol i aviat començarà a utilitzar-se a tots els col·legis del sistema educatiu espanyol del país.
El col·legi Maria Moliner està finalitzant la preparació per començar a fer servir aquesta eina la setmana vinent. Els professors estan rebent formació per part d’Andorra Telecom i en els pròxims dies informaran els pares de tot el
  • #4 Dani
    (07/12/18 21:34)

    A les aules el que s'ha de de fomentar no és la persecució del dolent, si no ensenyar la convivència entre els alumnes, però sembla que és preferible castigar que educar.

    Respondre
  • #3 Aquelarre
    (07/12/18 12:31)

    Estem construint una societat devil, victimista, hipòcrita i covard. Volem vacunar els nens contra el fracàs assenyalant i delatant al próxim i després tot seran joguines trencades.

    Respondre
  • #2 raul
    (07/12/18 11:19)

    El assetjament esta mes present del que ens pensem. Desde ben petits ho fan i han perdut la por i la vergonya. Bona part de culpa la tenim els pares que eduquem els fills amb uns valors superiors al seu entendre. Tots hem de parar ho. Jo ja he detectat algun i ho he ficat en coneixement el mateix dia al cole. A veure si entre tots eduquem be els nens que son el futur!!!!

    Respondre
  • #1 Santi
    (07/12/18 11:14)

    Els adolescents no fan si no adoptar el que la societat els ensenya, simplement, violència a TV, Sèries, Cinema i Videojocs fomenten les conductes que després pretenem denunciar.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts